Noul președinte al HORA, organizația patronilor din HoReCa: Radu Savopol, co-fondator 5 to go |
2023-11-23 |
Un lanț de restaurante bulgăresc se extinde în România în 2024 |
2023-11-02 |
Patronii români de restaurante, baruri, cluburi, magazine și altele, obligați să-și închidă activitatea, dacă funcționează în clădiri cu risc seismic I și II |
2023-08-31 |
City Grill a modernizat un restaurant și a amenajat un hotel în București cu 13 milioane EUR. Investiția, de trei ori mai mare decât se aștepta |
2023-08-30 |
AI în restaurante: Meniu în funcție de ADN sau ceartă cu roboții la drive-trough |
2023-08-03 |
Model de meniu pentru patronii de restaurante care trebuie să respecte regulile ANPC. Propunerea unui ONG |
2023-07-07 |
TOP 2023 restaurante din București și Cluj, pe aplicația de livrări Bolt |
2023-05-15 |
F&B Business Accelerator caută antreprenori care inovează în HoReCa: Înscrieri deschise într-un program de dezvoltare și networking dedicat ownerilor de restaurante, baruri și cafenele |
2023-05-08 |
Mulți clienți români au renunțat să mai lase bacșiș la restaurant (studiu) |
2023-05-04 |
Vară 2023: Top joburi în HoReCa și turism și salariile oferite de angajatorii din România |
2023-04-25 |
Top restaurante pe aplicația Tazz care fac performanță în business digital |
2023-04-10 |
Ștefan Mandachi, investiție de 1,8 milioane EUR în platforma sa de educație, mentorMag |
2023-03-30 |
Reguli noi în restaurante de miercuri, 15 martie. Ce trebuie să conțină meniurile |
2023-03-14 |
Lanțul românesc de restaurante Spartan a fost vândut. Ce preț a obținut Ștefan Mandachi |
2023-02-14 |
Noi reguli pentru patronii de restaurante vor intra în vigoare. Meniurile trebuie să conțină ingredientele fiecărui preparat și valorile nutriționale |
2023-01-26 |
Se închide Noma, unul dintre cele mai bune restaurante din lume, cu 3 stele Michelin |
2023-01-09 |
Amenzi ANPC la restaurante McDonalds şi KFC din Bucureşti. Principalele nereguli găsite |
2023-01-04 |
2022: 5 idei de afaceri de la antreprenori români |
2022-12-29 |
Amenzi de 2.000-4.000 lei pentru restaurantele care nu trec bacșișul pe bon, de la 1 ianuarie 2023- Legea 376/2022 |
2022-12-28 |
Bacșișul se trece pe nota de plată și pe bonul fiscal - lege promulgată |
2022-12-23 |
Costuri HoReCa 2022: Cât cântăresc cheltuielile cu alimente și materiale la 3 lanțuri de restaurante care operează în România |
2022-11-24 |
Noi reguli pentru patronii de restaurante: Ce spun antreprenorii și președintele ANPC despre meniul care va conține ingredientele și aditivii folosiți în preparate |
2022-10-26 |
VIDEO De ce sunt importante recenziile în HoReCa. Constatările lui Mariciu la locurile premiate cu Recenzia de Aur Google 2022 |
2022-10-17 |
Program de consultanță în afaceri pentru restaurantele din platforma Tazz |
2022-10-03 |
O platformă românească de rezervări online la restaurant a obținut o investiție de 500.000 EUR |
2022-09-27 |
Harta 2022: TOP restaurante, cafenele și hoteluri din România, premiate de Google cu Recenzia de Aur |
2022-09-27 |
[P] Anunț finalizare proiect ”Granturi pentru capital de lucru” – ROMMIL PROD COM IMPEX SRL |
2022-09-15 |
[P] Anunț finalizare proiect „Granturi pentru capital de lucru" - RESTAURANT GARGANTUA SRL |
2022-09-09 |
Romania Delivery: Încasările Glovo și Tazz au „explodat” în anii pandemiei COVID, dar tot pe pierderi sunt |
2022-08-29 |
Idei de afaceri românești admise într-un accelerator HoReCa |
2022-08-29 |
Ce impozitare aleg firmele HoReCa din 2023 (consultanți) |
2022-07-28 |
Lista plajelor partenere pe care Tazz by eMag livrează mâncare și alte produse |
2022-07-20 |
Aplicația de livrări Takeaway.com a plecat din România cu pierderi crescute. Făcuse masiv angajări aici |
2022-06-07 |
Aplicația românească de economii la supermarket Bonapp.eco se extinde în Cluj-Napoca |
2022-04-14 |
Campanie de strângere de fonduri pentru copiii ucraineni cu probleme de sănătate |
2022-04-04 |
[P] Anunț începere proiect ”Granturi pentru capital de lucru” – ROMMIL PROD COM IMPEX SRL |
2022-03-30 |
Controale ANAF și ITM privind taxele pe angajați, în firme din România |
2022-03-29 |
Startup românesc deschis de un an și jumătate spune că valorează 2,3 milioane EUR și caută investitori |
2022-03-28 |
[P] Anunț începere proiect ”Granturi pentru capital de lucru” - RESTAURANT GARGANTUA SRL |
2022-03-18 |
Fără certificat verde Covid la restaurant, din 9 martie 2022 |
2022-03-08 |
Cele mai apreciate restaurante din București și Cluj, în opinia consumatorilor care folosesc aplicația de livrări Bolt |
2022-02-21 |
UE caută cele mai bune restaurante, firme și ferme cu produse eco |
2022-02-18 |
Premierul Ciucă: Am decis continuarea Start-Up Nation 2022 și HoReCa 2 |
2022-02-16 |
Ai o pensiune sau un restaurant... Pe ce rută ești? Peste 100 milioane euro, investiții în turismul românesc |
2022-02-14 |
Starea de alertă s-a prelungit - HG 171/2022, publicată în Monitorul Oficial, cu o serie de restricții pentru firme |
2022-02-04 |
Cum se analizează și raportează recenziile pe Google Maps |
2022-02-03 |
[P] Anunț finalizare proiect ”Granturi pentru capital de lucru” - SC CASA DE MODA MIREASA SRL |
2022-02-03 |
Schema HoReCa: Pas decisiv pentru plata tranșei a doua a ajutoarelor de stat către firme. Când vin banii |
2022-01-20 |
Cum pot funcționa restaurantele de Crăciun 2021 |
2021-12-23 |
Patronii de restaurante cer Guvernului să prelungească funcționarea localurilor în București |
2021-12-06 |