Denisa Crăciun

Program de consultanță în afaceri pentru restaurantele din platforma Tazz

tazz-dreamstime

Se lansează un program de consultanță de business pentru restaurantele din platforma Tazz, care se va desfășura din octombrie și până la finalul anului 2022.

Tazz lansează HoReCa în mișcare, un program de consultanță pentru restaurantele din platformă, în colaborare cu Iancu Guda, vicepreședinte al Asociației Analiștilor Financiari Bancari.

„Programul își propune să ajute restaurantele partenere din platformă să afle care este cel mai sănătos mod de a-și construi și gestiona afacerea de food delivery în acest moment”, se arată într-un comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Programul de educare și sprijin în digitalizare se desfășoară din octombrie și până la finalul anului și implică mai multe acțiuni: o serie de webinarii pentru restaurantele de pe platformă și un program de diagnostic prin care 300 dintre cele mai performante restaurante vor primi o analiză tehnică pe indicatori financiari.

„Suntem un business în mișcare și ne dorim să creștem împreună cu partenerii noștri. Așadar, lansarea proiectului HoReCa în mișcare, alături de Iancu Guda, a venit ca un pas natural în relația cu restaurantele de pe platformă, cărora ne dorim să le oferim informații valoroase pentru afacerile lor, dar și o înțelegere mai aprofundată a întregului model de business de food delivery. Ne bucurăm că vor avea ocazia să afle toate aceste lucruri de la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu, Iancu Guda, să primească recomandări utile și să își răspundă la întrebări esențiale pentru extinderea businessului lor”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

„În ciuda problemelor din ultimii ani, sectorul HoReCa rămâne un contributor important la formarea PIB, cu un aport de cca. 5%. Provocările rămân complexe, de la scumpirea energiei și a materiilor prime, majorarea salariilor și incertitudinea fiscală și a consumului într-un mediu inflaționist ridicat. Într-un asemenea context, direcția HoReCa devine evidentă: antreprenorii au nevoie de soluții practice și moderne pentru eficientizarea prin digitalizare, extinderea vânzărilor cu ajutorul food delivery și perfecționarea deciziilor de gestiune financiară a afacerii, de la intuiție la precizie chirurgicală”, a declarat Iancu Guda.

Parallax

Vizualizari
206
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri