Răzvan Tătaru

Un lanț de restaurante bulgăresc se extinde în România în 2024

Restaurant Happy din Bulgaria

Happy Restaurants, un lanț de restaurante din Bulgaria, anunță intrarea în România la mijlocul anului 2024, potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, StartupCafe.ro.

Primul restaurant Happy din România urmează să se deschidă la sfârșitul primei jumătăți a anului viitor, în AFI Cotroceni, cu o suprafață de aproximativ 730 mp.

„Suntem încrezători că această mutare strategică va deschide o nouă pagină de succes în istoria Happy, acum în România. Primul pas este făcut deja pentru că Happy Restaurants este cunoscut de o parte dintre românii care își petrec vacanțele în Bulgaria sau în alte orașe din Europa, iar în curând vom avea onoarea de a-i primi în restaurantele noastre și de aici”, a declarat Ivan Popov, CEO al Happy Restaurants.

Intrarea în România face parte din planul de dezvoltare globală, care vizează creșterea de la 40 la 70 de locații până în 2030 și atingerea de noi piețe. Happy Group intenționează să deschidă cel puțin 5 restaurante în următorii 5 ani în București.

„Happy Restaurants este un nume consacrat în regiune, au deja locații de top în orașe precum Londra și Barcelona și suntem mândri să fim prima lor alegere pentru România. În plus, ne bucurăm că împărtășim cu noul nostru chiriaș aceeași abordare centrată pe nevoile clienților, astfel încât să obținem rezultate pozitive pentru comunitățile noastre”, a adăugat Sorin Scîntei, Center Manager AFI Cotroceni.

Brandul Happy a fost ales "Marca preferată" în Bulgaria în ultimii 14 ani consecutivi, conform IPSOS.

Lanțul european de restaurante a ajuns, în 28 de ani, la peste 40 de locații în Europa, 35 de restaurante în Bulgaria, 5 în Spania, în Londra, Marea Britanie, cu un obiectiv de 40 de milioane de clienți în fiecare an. Happy London a fost desemnat cel mai bun restaurant din Londra de către British Restaurant Awards 2022 și 2023.

Parallax

Vizualizari
600
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri