Claudiu Zamfir

Cursuri online de antreprenoriat cu Ștefan Mandachi și Iancu Guda

iancu guda - stefan mandachi.jpg

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, fondator al lanțului de restaurante Spartan, împreună cu economistul Iancu Guda, lansează un program de cursuri online de business, potrivit unui comunicat transmis, luni, publicației StartupCafe.ro.

BIZZ Accelerator se prezintă drept „program de educație financiară, de tip e-learning, dedicat celor care doresc să ȋși consolideze și să își dezvolte business-urile, dar și gândirea și atitudinea de lider”.

Obiectivul declarat al celor doi organizatori este să creeze „cel mai complex furnizor de educație financiară în online, din România”.

„Deși avem tot mai mulți antreprenori în țară, antreprenoriatul este făcut după ureche, în lipsa unor obiective clare și fără atitudine de lider. Întrucât nu au o structură precisă și nu se bazează pe proceduri, antreprenorii acționează haotic și irosesc potențial, timp și bani. Suntem pe ultimul loc în Europa la capitolul educație financiară. O familie investește în medie 4 euro lunar pe educație. Infim. Eu am avut rezultate financiare excelente după ce am început să mă educ în acest sens și să implementez o strategie corectă de business. Pentru că, fără strategie, e doar loterie. Indiferent că ai o idee genială, un produs inovator, servicii de cea mai bună calitate sau că muncești 20 de ore pe zi, piața este competitivă, dinamică, iar cei care sunt mai bine pregătiți și au o viziune clară, ți-o vor lua ȋnainte”, a afirmat Ștefan Mandachi, care a vândut lanțul de restaurante Spartan, în anul 2023.

Programul BIZZ Accelerator cuprinde:

  •  100 de zile „de mentorat intensiv”,
  • 14 masterclass-uri live, cu sesiuni de Q&A,
  • 20 de sesiuni de training tip workshop, cu antreprenori și specialiști în management, marketing, strategie și vânzări.

„Obiectivul meu este să avem 1.000 de antreprenori antrenați, care să devină lideri inspiraționali. Omul de afaceri trebuie să pună accent pe performanțe cuantificabile, nu pe estimări intuitive. În cadrul acestui program, mă voi concentra pe teorie, dar și pe zona practică, bazată pe evoluția mea antreprenorială și pe experiențele mele de business. Din punctul meu de vedere, va fi un program unic. Iar partenerul meu, Iancu Guda, mă va completa perfect”, a adăugat Mandachi.

Concentrat pe dezvoltarea mediului antreprenorial local, BIZZ Accelerator alocă 10 locuri, gratuit, destinate studenților și elevilor care se califică. Această decizie strategică vizează stimularea interesului tinerilor pentru antreprenoriat și eliminarea barierelor financiare care le-ar putea limita accesul la educație de calitate.

„Se va crea un networking extraordinar, în care toți antreprenorii vor avea un obiectiv comun: să învețe să facă business, în baza unei strategii coerente de afaceri. Este impresionant modul în care se formează și se consolidează comunitățile în jurul unor astfel de programe. Am avut ocazia și plăcerea să cunosc astfel de comunități în alte sesiuni de mentorat, alături de Ștefan Mandachi, companii care ulterior s-au dezvoltat accelerat. Vom învăța pe înțelesul antreprenorilor principii corecte de planificare financiară, de investiție și gestiunea afacerii. Voi interacționa live cu antreprenorii, ceea ce este un plus esențial al cursului”, a declarat, la rândul său, consultantul Iancu Guda.

Potrivit comunicatului, Ștefan Mandachi va preda module despre strategii de marketing, vânzări, mindset și branding în social media, punctând importanța unui brand personal puternic în era digitală.

La rândul lui, Iancu Guda „va aduce în prim-plan analize financiare riguroase și strategii de business” - a precizat sursa citată.

Cei 2 mentori, împreună cu 10 traineri din cadrul acestui program, își propun să ghideze antreprenorii „într-o direcție de business corectă”, oferind cunoștințe teoretice, o „perspectivă practică și înțelegerea profundă a pieței”.

În plus, astfel de programe vor să contribuie la formarea unei „rețele de sprijin și colaborare” între actuali și viitori antreprenori, facilitând „schimbul de idei și resurse”, devenind „nu doar locuri de învățare, ci și hub-uri ale inovării”, mai susține programul de educație antreprenorială.

Parallax

Vizualizari
863
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri