Smile Media

Participă la CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje

01.JPG

CoBuild este un târg de tip festival unde veți găsi cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule. CoBuild are loc în Ciugud, județul Alba, în perioada 16-18 mai, iar toate detaliile despre eveniment sunt pe www.cobuild.ro.

 

Festivalul CoBuild aduce împreună companii de construcții, transporturi și auto, precum și reprezentanți din domenii conexe, alături de consultanți în atragerea de fonduri guvernamentale și europene. Cu toate că evenimentul este doar la a doua ediție, deja se bucură de încrederea industriei de construcții. Ca urmare, numărul expozanților și suprafața târgului au crescut exponențial față de anul trecut.

 

CoBuild este alcătuit din 4 mari zone de interes, care se adresează oricărui tip de vizitator, fie că vorbim despre antreprenori, constructori, operatori de utilaje sau chiar familii însoțite de copii. Indiferent de scopul vizitei, organizatorii CoBuild vă asigură că veți avea parte de experiențe inedite și clipe de neuitat!

 

Harta CoBuild 2024:

 

  1. Zona Expo este formată din spațiile unde expozanții CoBuild își vor etala cele mai noi utilaje, echipamente, produse conexe și tehnologii. În Zona Expo, vă așteaptă noutăți din industria construcțiilor și nu numai.

 

  1. Zona Demo este locul unde veți putea testa cele mai noi echipamente de construcții și tehnologii de ghidare a utilajelor. Gândiți-vă la Zona Demo ca la un loc de joacă pentru cei mari.

 

  1. Zona Kids & Family li se adresează copiilor și familiilor, deopotrivă. Aici, cei mici se vor putea juca în voie și se vor putea bucura de activități distractive. Practic, Zona Kids & Family este un spațiu de joacă universal.

 

  1. Zona Food & Drinks este destinată repausului și bunei dispoziții. Mâncare pe alese, deserturi și băuturi, toate fac parte din meniul CoBuild. Oferta este variată și va satisface orice gurmand.

 

02

Festivalul CoBuild este, totodată, un eveniment dedicat inovației. Veți vedea în ce direcție se îndreaptă industria de construcții, veți afla noutățile din sectorul utilajelor electrice, veți testa ultimele echipamente lansate pe piață și veți descoperi cele mai noi sisteme de ghidare și de automatizare a utilajelor de construcții.

 

Mai mult decât atât, CoBuild contribuie la protecția mediului și asigurarea unui viitor sustenabil pentru generațiile viitoare. Face asta prin promovarea utilajelor de ultimă generație, echipate cu motoare diesel Stage V sau cu motoare electrice. Un utilaj diesel Stage V poluează cu 40% mai puțin decât unul diesel Stage IV, iar cele electrice nu produc emisii de dioxid de carbon.

 

CoBuild este organizat de publicația Mașini și Utilaje, asociația 11even și agenția de marketing Avanti. CoBuild este un eveniment susținut de Primăria Ciugud, Consiliul Județean Alba și Societatea de Transport Public Alba.

 

Acces: Gratuit, pe bază de înscriere

Înscriere eveniment: www.cobuild.ro/bilete

Program eveniment: Joi - sâmbătă, 10:00 - 18:00

Adresă: Comuna Ciugud, județul Alba

Contact: Maria Nae, marketing manager, 0724 550 830, maria.nae@cobuild.ro

Articol susținut de CoBuild

Parallax

Vizualizari
1260
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 388
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri