Smile Media

Festivalul CoBuild inovează industria de utilaje și contribuie la dezvoltarea României

01(1).JPG

CoBuild este un târg de tip festival destinat tuturor pasionaților de utilaje, camioane, tehnologii și produse conexe, care își propune să inoveze și să transforme industria de construcții din România. Scopul CoBuild este să facă utilajele și tehnologia accesibile oricui, iar viziunea organizatorilor acestui festival este să revoluționeze domeniul construcțiilor prin aducerea împreună a principalilor actori din industrie. Toate astea, prin inovație, colaborare, eficiență și progres.

Festivalul CoBuild are loc în Ciugud, județul Alba, în perioada 16-18 mai 2024, iar toate detaliile despre eveniment sunt pe www.cobuild.ro.

CoBuild reunește reprezentanți de top ai industriei de construcții din România într-un spațiu comun, în care concurența devine irelevantă. Prin urmare, festivalul devine un mic oraș unde fiecare spațiu expozițional se transformă într-o locuință, iar reprezentanții companiilor prezente la eveniment sunt vecini. Astfel, CoBuild devine o comunitate din care fac parte cei mai importanți jucători din piața de construcții. Scopul CoBuild este să dezvolte această comunitate odată cu fiecare ediție anuală și în același ritm în care evoluează și festivalul.

Festivalul CoBuild este liantul perfect dintre ofertă și cerere. Publicul larg are acces nerestricționat la cele mai noi tehnologii, utilaje și produse conexe, toate într-un singur loc. Totodată, este spațiul perfect de întâlnire al profesioniștilor care vor să împărtășească din cunoștințele și experiența lor, în scopul de a inspira și provoca o schimbare pozitivă în industrie. Prin urmare, CoBuild este o inițiativă unică de colaborare și parteneriat în industria construcțiilor, care contribuie la dezvoltarea acestui domeniu și, totodată, la dezvoltarea României.

Prin intermediul inovațiilor promovate în cadrul CoBuild, sunt scoase în evidență instrumente și modalități de a construi responsabil și sustenabil, cu un impact minim asupra mediului înconjurător și sănătății omenirii. Astfel, vizitatorii CoBuild au ocazia să descopere cele mai noi tehnologii și utilaje care ne pot asigura un viitor mai bun. Mai mult decât atât, pentru că utilajele și tehnologiile de ultimă generație au ca efect imediat eficientizarea muncii, festivalul CoBuild ajută antreprenorii din domeniul construcțiilor să aibă un randament mare cu niște costuri mici.

La festivalul CoBuild, vor participa unele dintre cele mai importante companii din domeniul construcțiilor atât din România, cât și din străinătate. Un exemplu elocvent în acest sens este renumita companie Leica Geosystems care aduce la CoBuild nu mai puțin de 7 experți internaționali în domeniul controlului utilajelor și tehnologiilor de măsurare. Totodată, reprezentanții Leica Geosystems au conștientizat importanța festivalului CoBuild, dovadă în acest sens fiind alegerea acestui eveniment pentru a lansa noi tehnologii în premieră europeană.

Cobuild

CoBuild este un proiect antreprenorial 100% românesc, ceea ce dovedește că se pot face lucruri valoroase și fără ajutor extern. CoBuild este organizat în parteneriat public-privat și are un impact profund pozitiv în regiune. Festivalul este organizat de publicația Mașini și Utilaje, asociația 11even și agenția de marketing Avanti. CoBuild este un eveniment susținut de Primăria Ciugud, Consiliul Județean Alba și Societatea de Transport Public Alba.

CoBuild este găzduit de comuna Ciugud din județul Alba, iar această asociere nu este una întâmplătoare. Ciugud este un reper în materie de investiții și dezvoltare, iar CoBuild pune accent pe inovație și sustenabilitate. Comuna Ciugud reprezintă un etalon la nivel național în ceea ce privește integrarea noilor tehnologii și utilizarea eficientă a fondurilor europene pentru dezvoltarea durabilă, cu aproape 60 de milioane de euro atrase în comunitate.

 

Acces: Gratuit, pe bază de înscriere

Înscriere: www.cobuild.ro/bilete

Program: Joi - sâmbătă, 10:00 - 18:00

Adresă: Comuna Ciugud, județul Alba

Contact: Oana Patache, sales manager, 0728 851 100, oana.patache@cobuild.ro

 

Articol susținut de CoBuild

Parallax

Vizualizari
585
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 385
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri