Denisa Crăciun

Noul președinte al HORA, organizația patronilor din HoReCa: Radu Savopol, co-fondator 5 to go

Radu Savopol

Radu Savopol, co-fondator al lanțului românesc de cafenele 5 to go, este noul președinte al Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA).

Antreprenorul a preluat mandatul de la patronul clubului Loft, Ion Biriş, care a fost ales președinte al HORA în 2021.

„Se împlinește aproape un an de la modificarea TVA-ului pe anumite segmente și de la anunțarea unor schimbări fiscale care nici acum nu au o formă finală și clară. În contextul unui climat fiscal ambiguu și incoerent e imposibil să menții afaceri deschise sau să le faci profitabile. Organizația HORA își dorește să găsească soluția fiabilă pentru tot acest ecosistem, autorități, antreprenori, clienți, prin dialog constant și deschis cu toți decidenții politici, prin analize și studii de impact care să ofere o imagine clară a industriei și al impactului pe care măsurile de pe hârtie le au în viața reală pentru afaceri și pentru oamenii implicați, angajatori și angajați”, a declarat Radu Savopol, potrivit unui anunț postat de HORA pe Facebook.

„Susțin cu tărie că prin dialog și predictibilitate, acest sector poate avea un potențial enorm și un impact major în economia țării. Odată cu preluarea mandatului de Președinte HORA, îmi doresc să continuăm inițiativele de succes de până acum, iar una dintre direcțiile strategice pe care mizez este extinderea organizației la nivel național. E nevoie de cât mai multă unitate, atât între noi, cu schimb de bune practici la nivel național, cât și cu reprezentanții statului”, a mai spus acesta. 

---

Citește și urmărește și:

Parallax

Vizualizari
166
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri