News.ro

Nou președinte la HORA, organizația patronilor din HoReCa: Ion Biriș, fondator al clubului Loft

Thumbnail

Patronul clubului Loft, Ion Biriş, a fost ales preşedinte al Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, cu mandat de doi ani.

El îi succede la conducerea HORA lui Daniel Mischie, CEO-ul grupului de restaurante City Grill.

Informația a fost confirmată de Daniel Mischie, pentru News.ro.

"S-au discutat cele mai presante subiecte pentru industrie în acest moment şi cum le putem rezolva împreună, precum şi soluţii pentru a dezvolta organizaţia şi a deveni o voce tot mai puternică. Având în vedere propunerea boardului pentru poziţia vacantă, precum şi voturile Adunării, noul mandat de preşedinte va fi preluat de Ion Biriş, care va depune toate eforturile pentru a continua iniţiativele organizaţiei şi pentru a atinge obiectivele ce vizează întreaga industrie a ospitalităţii", a declarat pentru News.ro Daniel Mischie.

De asemenea, fondatorul cafenelelor 5 to Go, Radu Savopol, membru și el al HORA, a relatat pe Facebook despre alegerea lui Biriș la conducerea HORA.

„Îi mulțumesc lui Daniel Mischie, cel care a condus cu succes în ultima perioadă activitățile asociației și care a făcut tot posibilul ca perioada dificilă din ultimul an să aibă consecințe cât mai ușoare asupra business-urilor printr-o reprezentare și susținere curajoasă a intereselor comune din industrie. Ion Biris  este cel care a preluat conducerea activității din ultima perioadă și sunt convins  că planurile comune vor fi realizate cu succes!” - a scris Savopol, pe Facebook.

Ion Biriş este, împreună cu Pepe Berciu, fondator al Loft.

Parallax

Vizualizari
1926
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri