Redacția StartupCafe.ro

Dan Şucu devine acționar majoritar la Rapid

Dan Sucu

Omul de afaceri Dan Șucu devine acționar majoritar al FC Rapid, potrivit unui anunț făcut, luni, de clubul de fotbal, scrie News.ro.

Acţionarii FC Rapid au decis majorarea capitalului social şi, implicit, a investiţiei, cu încă 24 de milioane lei. Astfel, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei, anunţă clubul de fotbal pe site-ul oficial.

Contribuţiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acţionariatului este următoarea: Dan Şucu va deţine 70% din acţiuni, iar Victor Angelescu, 30%.

„Cu toții ne dorim ca Rapidul să aibă obiective mărețe, să se bată pentru titlul de campioană în fiecare sezon, să devină o forță a campionatului si să joace an de an în cupele europene. Pentru a se realiza acest lucru este nevoie de seriozitate și multă muncă din partea tuturor celor implicați în acest club și, implicit, de investiții din partea acționarilor. Această marire de capital este dovada noastră de seriozitate și profesionalism, și așteptăm aceleași lucruri în toate departamentele clubului și la toți angajații. Doar așa putem fi cei mai buni! Noua structură de împărțire a procentelor în club este mai aproape de realitate și de posibilitățile fiecărui acționar, în acest moment. Așa cum am stabilit la începutul colaborării, nevoile si obiectivele clubului trebuie să primeze în tot ceea ce facem”, a spus Victor Angelescu.

De cealaltă parte, Dan Șucu spune că „înțelegerea între acționari este că, în cazul în care nevoile Clubului sunt mai mari decât posibilitățile financiare ale unuia dintre noi, cel de-al doilea acționar va investi mai mult. În acest fel, viteza cu care avansează Clubul va fi cea care primează. În următorii trei ani, eu voi investi suplimentar față de partenerul meu, Victor Angelescu, iar banii suplimentari necesari pentru performanțele pe care noi toți le așteptăm sunt și vor fi la dispoziția Clubului”. 

Parallax

Vizualizari
546
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.11

expertise: 0.08

rating: 1.592

Articole publicate : 765
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri