Claudiu Zamfir

Joburi în IT: Compania-mamă a Mega Image caută 250 de specialiști în tehnologie, pentru un hub tech la București

mega image

Compania-mamă a lanțurilor de supermarketuri Mega Image și Profi din România, Ahold Delhaize, anunță, miercuri, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, lansarea unui hub de tehnologie în București, pentru care „își propune să atragă peste 250 de specialiști în domeniul tehnologic”.

Hub-ul tech de la București, denumit AD/01, urmărește să dezvolte „inovații în experiența și serviciile oferite clienților pentru brandurile europene care fac parte din grupul Ahold Delhaize”, a precizat compania olandezo-belgiană.

Astfel, hub-ul AD/01 „va juca un rol esențial” în consolidarea grupului Ahold Delhaize, ca parte a ecosistemului digital, de date și tehnologie. Echipele din noul hub tehnologic vor fi implicate într-o „gamă largă de proiecte, de la dezvoltare web și aplicații, până la suport și inițiere de proiecte strategice în domeniile eCommerce, Infra, Data, Loyalty, Core Retail și nu numai”, a precizat compania.

Wouter Kolk, CEO Ahold Delhaize Europa & Indonezia:

„Toate brandurile noastre locale au o singură misiune și promisiune în fața clienților: să ofere cea mai bună experiență la cumpărături. De aceea, și noi ne concentrăm toate eforturile în zona de tehnologie, astfel încât să oferim experiențe digitale impecabile, fie că este vorba despre zonele din magazinele noastre sau despre tot ce avem dincolo de magazine. Pe măsură ce nevoile clienților noștri evoluează, apar noi provocări, motiv pentru care lansăm acum AD/01. Acest hub tehnologic va reuni cei mai buni specialiști din domeniul IT&C pentru a dezvolta inovații care servesc consumatorilor de astăzi și de mâine, pentru toate brandurile noastre europene. Astfel, am ales să investim mai departe pe piața din România, unde avem deja o prezență solidă prin brandul nostru local, Mega Image”.

Mircea Moga, CEO Mega Image:

„Ne bucurăm că România a fost aleasă pentru dezvoltarea noului hub tehnologic și primim cu entuziasm întreaga echipă alături de noi, în familia Ahold Delhaize. Vom continua să facem o diferență semnificativă prin ceea ce oferim zi de zi clienților noștri la cumpărături, în magazinele noastre sau în supermarketul online: produse locale, proaspete și sănătoase de la producători locali, o gamă de mărci proprii de calitate, la prețuri bune zilnic și oferte care răspund cel mai bine nevoilor clienților”.

AD/01 caută ingineri tehnologici, iar primii angajați deja se alătură echipei locale și, conform planului, în următorii ani echipa se va extinde cu 250 de profesioniști. „Procesele de recrutare au în focus piața din România, care are deja o bază de specialiști în domeniul tehnologic, recunoscută la nivel european” - consideră compania olandezo-belgiană.

Cu sediul central în Zaandam, Olanda, Ahold Delhaize este listată la bursele Euronext Amsterdam și Bruxelles, iar certificatele sale de depozit americane sunt tranzacționate pe piața over-the-counter din SUA și cotate pe piața internațională OTCQX.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 975 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Oradea, Timișoara, Bacău, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image și Shop&Go. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group.

În octombrie 2023, Ahold Delhaize a anunțat că achiziționează rețeaua de magazine Profi în România, de la fondul de investiții MidEuropa. Tranzacţia este evaluată la 1,3 miliarde EUR.

Parallax

Vizualizari
3150
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri