Denisa Crăciun

ANAF vrea ca frizerii și manichiuristele să-și plătească taxele și le spune ce să facă dacă vor o afacere în domeniu

manichiura

Frizerii, manichiuristele și alte persoane care oferă servicii de înfrumusețare sau întreținere corporală au acum la dispoziție un material ANAF cu informații de care ar trebui să țină cont dacă vor să înceapă o afacere în acest domeniu.

ANAF îi informează, astfel, pe cei care oferă servicii de înfrumusețare că pentru a începe o afacere în domeniu trebuie să se adreseze Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC) pentru autorizare.

Indiferent de modalitatea de desfășurare a activității aveți obligații fiscal declarative și de plată”, susține ANAF în materialul informativ, disponibil AICI

„Materialul informativ vine în sprijinul contribuabililor din acest domeniu de activitate, cu informații utile despre autorizarea la Oficiul Național al Registrului Comerțului, precum și despre obligațiile fiscale declarative și de plată, în funcție de modalitatea de desfășurare a activității (societate, PFA, întreprindere individuală/familială)”, spune ANAF, vineri, într-un comunicat de presă.

„Programul de conformare desfășurat la nivel național urmărește să crească gradul de informare a contribuabililor care realizează sau care vor realiza venituri din activități de înfrumusețare și întreținere corporală. O informare adecvată va conduce la îmbunătățirea nivelului de conștientizare a obligațiilor fiscale ce derivă din obținerea unor astfel de venituri și va reduce riscul sancționării, în cazul unor controale sau inspecții fiscale”, susține instituția.

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
14866
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri