Denisa Crăciun

Omul de afaceri Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, și Redport Capital investesc 150 milioane EUR într-un proiect rezidențial în zona Străulești

investitie proiect rezidential

Omul de afaceri Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, și Redport Capital investesc 150 milioane EUR într-un proiect rezidențial în zona Străulești.

Proiectul Infinity Nord, localizat în nordul Bucureștiului, zona Străulești, se întinde pe un teren de 44.000 de metri pătrați, având o suprafață totală construibilă de 125.000 mp. Proiectul, care va fi livrat în patru faze, va avea 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale, de educație și 1.500 de locuri de parcare, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Construcția ar putea fi demarată în toamna acestui an, urmând ca ansamblul să fie finalizat în anul 2030.

„Am crezut de la început în potențialul de reconversie a zonei și am redat toate calitățile sale într-un proiect rezidențial matur, sustenabil și de anvergură, capabil să răspundă generațiilor actuale și viitoare de locuitori. Avem convingerea că, prin viziunea noastră și strategia de dezvoltare pe termen lung, Infinity Nord va fi o zonă premium de locuit, dar mai mult decât atât, o destinație pentru nordul Capitalei”, a declarat Dan Șucu, fondator și acționar al Mobexpert, grup fondat în 1993. 

De cealaltă parte, Cosmin Savu-Cristescu, managing director și acționar majoritar al Redport,  grup fondat în 2016, spune că „Infinity Nord este un cartier cum toate ar trebui să fie, dedicat atât rezidenților săi, dar mai ales comunității din care face parte. Din acest motiv, am ales să colaborăm cu o echipă redutabilă de arhitecți, cu o vastă experiență în proiecte de dezvoltare la nivel internațional”.

Proiectul cuprinde zone de agrement în aer liber, locuri de joacă, spații de retail și o zonă centrală. Conceptul este realizat împreună cu Design International, o casă de arhitectură londoneză cu peste 60 de ani de experiență.

Parallax

Vizualizari
1093
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri