Denisa Crăciun

Aplicația românească Star Taxi se extinde în încă 4 orașe

taxi-dreamstime

Aplicația românească de transport Star Taxi se extinde în încă patru orașe, potrivit unui anunț făcut miercuri.

Serviciile de transport prin aplicație devin disponibile în Arad, Craiova, Galați și Timișoara, conform unui comunicat transmis StartupCafe.ro. În total, aplicația Star Taxi este disponibilă în peste 25 de orașe din România.

Utilizatorii au posibilitatea de a selecta opțiunea de plată dorită – card, numerar sau opțiunea corporate, prin serviciul Star Taxi Corporate dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaților.  

Aplicația înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 3,5 milioane de descărcări din Google Play sau App Store.  

„Ne extindem serviciile în 4 noi orașe importante din țară, iar evoluția continuă. Vom oferi utilizatorilor Star Taxi aceleași costuri transparente, fără tarife dinamice, punându-le la dispoziție cea mai apropiată mașină, în cel mai scurt timp, dar și opțiunea corporate dedicată companiilor, pentru decontul transportului angajaților” a declarat Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi.

Media ratingului șoferilor Star Taxi este de peste 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de peste 90%. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile, susține aplicația. 

Parallax

Vizualizari
408
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri