Denisa Crăciun

„Rivala” X (Twitter), Threads, va avea o versiune web

threads-meta-dreamstime

Meta ar putea lansa versiunea web a Threads, platforma rivală a X (fostă Twitter), săptămâna aceasta, potrivit The Verge

Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a anunțat la începutul lunii august că în prezent compania lucrează la lansarea versiunii web a Threads și la îmbunătățirea funcției search în platformă.

Totuși, planurile de lansare a versiunii web nu sunt definite și s-ar putea schimba, conform The Wall Street Journal, citată de The Verge. 

Dacă Threads ar deveni disponibilă pe web, ar fi mai utilă pentru branduri, companii, agenții de publicitate și jurnaliști, arată Reuters

Aplicația Threads a fost lansată în urmă cu aproape o lună și jumătate și  a atras 100 de milioane de utilizatori la scurt timp după ce a devenit disponibilă pentru descărcare.

Între timp, lucrurile s-au mai schimbat. O analiză SimilarWeb publicată recent, arată că rețeaua socială lansată de Mark Zuckerberg a scăzut în popularitate în rândul userilor de Android.

Conform analizei, utilizarea aplicației a scăzut cu 79%. Noul produs al Meta a ajuns de la 49,3 milioane utilizatori activi la nivel global pe data de 7 iulie, la 10,3 milioane utilizatori activi pe 7 august.

Parallax

Vizualizari
101
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri