Razvan Tataru

Aplicația Threads de Android și-a pierdut aproape 80% dintre utilizatorii activi zilnic într-o lună

Logo Meta Threads pe telefon

Threads, rețeaua socială lansată de Mark Zuckerberg, a scăzut în popularitate în rândul utilizatorilor de Android, potrivit unei analize.

Aplicația rivală a X (fostă Twitter), lansată în iulie 2023, a atras 100 de milioane de utilizatori la scurt timp după ce a devenit disponibilă pentru descărcare. Acum, însă, utilizarea aplicației a scăzut cu 79%, conform unei analize SimilarWeb

Noul produs al Meta a ajuns de la 49,3 milioane utilizatori activi la nivel global pe data de 7 iulie, la 10,3 milioane utilizatori activi pe 7 august. În plus, în SUA, numărul utilizatorilor a scăzut de la peste 2 milioane de utilizatori activi la aproximativ 580.000 utilizatori activi în perioada 7 iulie – 7 august 2023.

Timpul mediu petrecut în aplicație era de 14 minute la nivel global în iulie, comparativ cu timpul mediu de 3 minute în august.

Între timp, rivala X deținută de Elon Musk a avut în medie peste 100 de milioane de utilizatori activi ai aplicației de Android în același interval analizat, care petrec în medie 25 minute pe zi pe platformă.

Amintim că Threads a fost lansată pe 6 iulie 2023, devenind aplicația cu cea mai rapidă creștere a numărului de utilizatori din toate timpurile.

Parallax

Vizualizari
2322
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri