Smile Media

altnet - creare site web și soluții software (ca afară) de o echipă de la noi din țară care a atras finanțări de peste 10 milioane de euro

Altnet

altnet, echipa de software development din Alba Iulia, schimbă regulile jocului când vine vorba de crearea unui site web și dezvoltarea de soluția IT pentru antreprenorii români. Cu peste 10 ani experiență internațională, albaiulienii sunt convinși că antreprenorii din toată țara merită site-uri web la standardul celor din străinătate.

 

După un deceniu în care membrii echipei au contribuit la proiecte care au atras în total finanțări de peste 10 milioane de euro, aceștia își îndreaptă acum atenția spre antreprenorii români, cărora le propun o nouă viziune. Cea a proiectelor de anvergură internațională.

 

De la crearea unui site web ca afară până la dezvoltarea soluțiilor personalizate de software la noi în țară

 

Este de la sine înțeles că digitalizarea nu mai este de mult un trend în lumea antreprenorilor, ci o investiție sustenabilă și indispensabilă oricărei afaceri care urmărește atragerea continuă de noi clienți.

 

Echipa altnet a înțeles acest lucru încă de pe vremea când implementa soluții software în domeniul bancar, care au generat o creștere de 25.000 clienți/trimestru pentru unul dintre partenerii din Germania.

 

Experiența lor internațională nu se oprește nici pe departe aici.

 

Sisteme de gestiune a rezervărilor în aviația privată, transferuri criptate de fișiere, algoritmi de trading automat pe bursa EuroNext sau interfață și pipeline pentru triere cu Machine Learning de mailuri în domeniul consultanței legale sunt doar alte câteva proiecte care se regăsesc în portofoliul echipei și îi confirmă abilitățile.

 

Ce mai au în comun toate acestea? Sunt soluții de software create și livrate afacerilor din restul Europei.

 

Obiectivele echipei s-au schimbat, astfel încât experiența lor este dedicată acum exclusiv antreprenorilor români, în căutarea unei echipe de software development care să facă față cerințelor de pe piața globală.

 

Sunt ani la rând în care ne-am consolidat experiența și un mod de lucru orientat să îndeplinească nevoile pieței internaționale. În tot acest timp, ne-am gândit mereu cum ar fi dacă piața din România ar beneficia de soluțiile dezvoltate de noi? Cum ar fi dacă antreprenorii români ar avea acces la acestea, fără a mai fi nevoie să caute developeri peste hotare? Cum ar fi dacă am lucra împreună pentru a crește notorietatea afacerilor românești, chiar în România? Cu fiecare întrebare, am ajuns la concluzia că antreprenorii români merită site-uri web și soluții ca afară, dezvoltate la ei în țară, adaugă Adrian Roșian, unul dintre cei trei fondatori altnet.

 

altnet.ro

Ce preț are crearea unui site web? Site ca afară cu buget ca-n țară

Membrii echipei au mărturisit că, în țările din vest, investiția în astfel de proiecte se poate ridică până la 20.000 de euro, în timp ce pachetul creat pentru antreprenorii români pornește de la 2.000 de euro.

 

Acesta include deja servicii integrate esențiale pentru afacerile care urmăresc creșterea vizibilității și a vânzărilor în mediul online: crearea site-ului web, design web, logo și conținut original SEO friendly, toate dezvoltate să continue personalitatea afacerii și în lumea digitală. Pe lângă acestea, se adaugă tehnologia de monitorizare a site-ului, care garantează intervenția în cazul erorilor sau alertelor, în max. 12 ore.

 

Ai aplicat sau urmează să aplici pentru fonduri europene? Ești la un click distanță de a-ți calcula instant și transparent costurile de dezvoltare software și digitalizare în calculatorul de preț.

 

calculator net

Echipa altnet te invită să o cunoști la biroul de pe Bulevardul Revoluției 1989, nr. 1G din Alba Iulia sau online pe paginile de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

 

Fii pregătit să faci saltul în mediul online și rămâi la altitudine! Accesează www.altnet.ro, calculează și rezervă serviciile online de care ai nevoie cu doar 30% avans, înaintea concurenței!

Articol susținut de altnet

Parallax

Vizualizari
136
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 385
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri