Redacția StartupCafe.ro

Noua serie de telefoane Samsung Galaxy va fi prezentată în ianuarie 2024

Logo-ul Samsung

Samsung a dezvăluit în mod oficial evenimentul de lansare Galaxy Unpacked, unde vor fi lansate noile telefoane vârf de gamă ale companiei.

Gigantul sud-coreean va prezenta noua serie de telefoane „flagship” în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2024, care va avea loc în data de 17 ianuarie 2024. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate cele trei telefoane, Galaxy S24, Galaxy S24 Plus și Galaxy S24 Ultra.

Inițial, contul de X/Twitter al Samsung Australia a confirmat că evenimentul va avea loc pe 18 ianuarie 2024 (17 ianuarie în România), însă postarea a dispărut la scurt timp, potrivit News.ro.

Acum, conturile oficiale de social media ale companiei au confirmat data postată anterior dintr-o aparentă greșeală.

Odată cu lansarea telefoanelor, este confirmată și apariția așa-zisului „Galaxy AI”, planul gigantului sud-coreean de integrare a inteligenței artificiale pe telefoanele lor, așa cum am mai scris pe StartupCafe.ro.

Această suită de soluții bazate pe inteligența artificială pe dispozitiv ar putea folosi modelul Gauss, prezentat de companie la un eveniment în Seul în a doua jumătate a anului 2023, potrivit The Verge.

Parallax

Vizualizari
980
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 897
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri