Răzvan Tătaru

Samsung anunță o experiență mobilă bazată pe inteligență artificială, disponibilă în 2024

Logo-ul Samsung

Samsung anunță „o nouă eră a Galaxy AI” care va fi disponibilă începând cu anul viitor pe telefoane și o funcție de traducere în timp real a apelurilor, potrivit unei postări de pe blogul oficial.

Gigantul tech sud-coreean a prezentat planul său de integrare a inteligenței artificiale pe telefoane, numit „Galaxy AI”, care va fi disponibil de la începutul anului viitor.

Galaxy AI este o experiență amplă de inteligență artificială mobilă, alimentată atât de inteligență artificială pe dispozitiv dezvoltată de Samsung, cât și de inteligență artificială bazată pe cloud, facilitată de colaborările noastre deschise cu lideri de opinie din industrie. Aceasta vă va transforma experiența mobilă de zi cu zi, oferindu-vă liniștea sufletească pe care o așteptați de la securitatea și confidențialitatea Galaxy”, explică Samsung în postare.

Începutul anului 2024 va fi marcat și de lansarea seriei Galaxy S24, care ar putea fi prima serie de telefoane cu funcții bazate pe AI, potrivit The Verge. Totodată, soluțiile bazate pe inteligența artificială pe dispozitiv ar putea folosi modelul Gauss, prezentat de companie la un eveniment în Seul săptămâna asta, potrivit sursei citate.

O funcție care va fi inclusă în telefoanele care vor avea noua experiență IA este de traducere în timp real a apelurilor. „AI Live Translate Call” va fi bazată pe inteligență artificială pe dispozitiv și integrată în mod nativ în aplicația de „Telefon”.

Apelurile vor avea traducere audio și transcriere text în timp real, astfel încât „să facă sunatul cuiva care vorbește o altă limbă la fel de simplu ca activarea subtitrărilor atunci când vizionați un serial”, potrivit spuselor companiei.

Astfel, Samsung se alătură altor companii care produc telefoane, cum ar fi Apple și Google, în dezvoltarea și implementarea soluțiilor bazate pe inteligență artificială în produsele lor.

Parallax

Vizualizari
232
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri