Denisa Crăciun

FOTO Google a lansat telefoanele Pixel 8 și Pixel 8 Pro, ceasul Pixel Watch 2 și noua generație de căști wireless. Preț și specificații

produse Google

Google a prezentat miercuri, la evenimentul ”Made By Google '23”, noile sale telefoane, Pixel 8, Pixel 8 Pro, precum și smartwatch-ul Pixel Watch 2 și noua generație de căști wireless. 

Evenimentul Google de anul acesta, desfășurat pe 4 octombrie, a început la ora 17:00 (ora României) și a avut loc la New York. 

Google Pixel Watch 2

Smartwatch-ul Google Pixel Watch 2 dispune de două noi funcții, emergency sharing și safety check, dar și de noi senzori pentru monitorizarea sănătății, în timp ce bateria sa durează până la 24 de ore (inclusiv când funcția always-on display este activată). Noul ceas inteligent al Google este conceput pentru a fi purtat ziua și noaptea și are o carcasă realizată 100% din aluminiu reciclat. 

Pixel watch 2
Foto: Google

Google Pixel Watch 2 are noi aplicații Google, cum ar fi  Gmail sau Calendar, iar YouTube Music, Maps și Google Assistant au primit update. 

Pixel watch 2
Foto: Google

Utilizatorii pot alege din 31 de curele disponibile pentru ceas. Prețurile pentru Google Pixel Watch 2 încep de la 349 dolari și ajung la 399 dolari, ceasurile fiind deja disponibile la precomandă. Ceasurile inteligente vin și cu 6 luni de Fitbit Premium. 

Pixel watch 2
Foto: Google

Telefoanele Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro

Noile telefoane Pixel 8 și Pixel 8 Pro concepute de Google sunt dotate cu procesor Tensor G3. Vor primi 7 ani de actualizări de software, inclusiv upgrade la Android OS și la securitate. 

Pixel 8 și Pixel 8 Pro au un design elegant și sunt realizate din materiale reciclate. Pixel 8 are margini conturate și dimensiuni mai mici decât Pixel 7. Dispune de un ecran Actua de 6,2 inch, fiind cu 42% mai luminos decât afișajul Pixel 7. 

Pixel 8 are finisaje din metal satinat, spate din sticlă lustruită și vine în culorile Rose, Hazel și Obsidian.

pixel 8
Foto: Google / Pixel 8

De cealaltă parte, Pixel 8 Pro are un ecran de 6,7 inch, spate mat din sticlă și vine în trei culori: Porcelain, Bay și Obsidian. Pe spate are un senzor ce permite scanarea unui obiect pentru aflarea temperaturii acestuia. 

pixel 8 pro
Foto: Google / Pixel 8 Pro

Pixel 8 și Pixel 8 Pro vin cu îmbunătățiri la camerele foto, atât în ceea ce privește calitatea fotografiilor și a videoclipurilor, cât și a instrumentelor de editare. 

Fiecare cameră de pe Pixel 8 Pro a fost îmbunătățită, începând cu camera principală care capturează fotografii și videoclipuri mai bine în condiții de lumină scăzută. Lentila ultrawide oferă și o focalizare macro mai bună, astfel că noua cameră telefoto capturează cu 56% mai multă lumină, iar camera frontală are acum focalizare automată.

pixel pro
Foto: Google / Pixel 8 Pro

Și Pixel 8 are aceeași cameră principală actualizată, plus o nouă lentilă ultrawide care permite focalizarea macro.

pixel 8
Foto: Google / Pixel 8

Pentru Pixel 8 Pro, utilizatorii vor avea acces la Pro Controls, ceea ce le oferă mai mult control creativ asupra camerei Pixel, cu setări precum timpul de expunere, ISO, fotografii de 50 MP pe întregul interval de zoom și altele.

pixel 8 pro
Foto: Google / Pixel 8 Pro

Telefoanele vin cu funcție Magic Editor în Google Photo, o nouă funcție de editare care utilizează AI generativă pentru fotografii. 

Totodată, vin cu funcție Audio Magic Eraser, ce permite reducerea cu ușurință a sunetelor ce distrag atenția într-un videoclip. 

Google a anunțat că Pixel 8 Pro va primi și Video Boost, care va permite reglarea culorilor, a luminii și alte setări. Video Boost activează, de asemenea, Night Sight Video pe Pixel pentru calitatea videoclipurilor în condiții de lumină scăzută.

Prețul de precomandă al Pixel 8 începe de la 699 dolari, iar pentru Pixel 8 Pro de la 999 dolari

pixel 8
Foto: Google / Pixel 8

Căștile Pixel Buds Pro 

Pixel Buds Pro au primit și ele îmbunătățiri bazate pe Google AI. Noua generație de căști va veni în două culori noi, Bay și Porcelain, completând seria de produse Pixel 8, Pixel 8 Pro și Pixel Watch 2.

casti
Foto: Google / Pixel Buds Pro

Pixel Buds Pro integrează tehnologia AI pentru a oferi o experiență audio plăcută. Căștile dispun de funcție Clear Calling, care reduce zgomotul de fundal, de bluethooth super wide band speech și transparency mode.

casti
Foto: Google / Pixel Buds Pro

Disponibile împreună cu Pixel 8 și Pixel 8 Pro, Pixel Buds Pro reduc întârzierea în transmiterea audio de la telefon la căști pentru jocurile compatibile cu telefonul Pixel. Căștile sunt disponibile la precomandă pentru 199 dolari.

Urmărește evenimentul ”Made By Google '23”:

Parallax

Vizualizari
5209
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri