Denisa Crăciun

Aplicația românească Tazz a intrat pe Huawei

Thumbnail

Aplicația românească de livrare de mâncare Tazz a devenit disponibilă și în magazinul de aplicații al Huawei, AppGallery.

Tazz a pornit la drum în Timișoara, în anul 2014, sub denumirea EuCeMananc, o platformă de livrări lansată de antreprenorii români Alin Șerban, Mihai Brenda și Laurențiu Duță.

Startup-ul românesc a cunoscut o dezvoltare uluitoare după ce a fost cumpărat majoritar (54%) de gigantul e-commerce eMAG, în anul 2019.

„Suntem încântați să anunțăm integrarea aplicației Tazz în AppGallery, fiind una dintre cele mai populare aplicații de food delivery din România, iar acum ea poate fi descărcată rapid și ușor pe orice telefon Huawei”, spune Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

„Însă înainte de toate, ne bucură faptul că putem oferi consumatorilor acele aplicații pe care și le doresc cel mai mult, astfel încât experiența de utilizare a AppGallery să fie una pe măsura așteptărilor”, a mai spus Sharon Ren.

AppGallery este principala cale de descărcare a aplicațiilor într-un telefon Huawei. Platforma a integrat peste 216.000 de aplicații la nivel global și a înregistrat mai mult de 580 de milioane de utilizatori activi lunar.

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
178
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri