Redactia StartupCafe.ro

TikTok testează formate video de o oră

tiktok-aplicatie-telefon-dreamstime

Un număr limitat de utilizatori TikTok pot posta clipuri cu o lungime de până la o oră, în cel mai recent test derulat de platforma chineză cunoscută pentru formatele video scurte, relatează vineri News.ro.

După ce a crescut deja de mai multe ori limita de timp a clipurilor pe care le acomodează, TikTok testează acum postarea filmărilor care au o lungime de până la 60 de minute.

Schimbarea reprezintă cea mai nouă ridicare a pragului de timp dintr-un şir destul de lung. De la clipurile scurte cu care s-a lansat, TikTok a crescut limita acestora la 10 minute.

Între timp, creatorii de conţinut care vând abonamente pot posta clipuri de 20 de minute, iar un număr limitat dintre utilizatori pot chiar posta filmări lungi de 30 de minute.

Clipurile scurte au fost, pentru reţeaua chineză, poarta de intrare pe piaţa platformelor de video, migrând, treptat, către filmări mai lungi care oferă mai multe oportunităţi de monetizare.

Limita de 60 de minute, spre exemplu, ar putea facilita postarea episoadelor întregi pentru producătorii sau platformele de streaming care vor dori să-şi promoveze astfel un serial nou.

În acelaşi timp, TikTok se transformă dintr-un concurent din ce în ce mai serios pentru YouTube, platformă deținută de Google (Alphabet), care domină această piaţă.

Parallax

Vizualizari
59
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri