Răzvan Tătaru

TikTok lansează un feed de conținut educațional în Europa, inclusiv în România

TikTok STEM

TikTok lansează o nouă secțiune educațională, care acoperă STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică), în aplicație, în spațiul european, inclusiv în România, începând cu Irlanda și Regatul Unit.

TikTok introduce o secțiune dedicată conținutului educațional pe lângă „For You” (Pentru Tine), care va cuprinde informații oferite de experți respectați în domeniul STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică), potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Feed-ul va prezenta conținut în limba engleză cu subtitrări traduse automat, verificat de două organizații independente.

Noul feed urmează succesul feed-ului STEM din Statele Unite, care a contribuit la o creștere cu 24% a conținutului din domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii la nivel global de la lansare.

Persoanele sub 18 ani vor avea feed-ul educațional activat în mod prestabilit, aceștia putând să își ajusteze setările de conținut în aplicație dacă doresc.

De asemenea, cei cu vârsta de peste 18 ani care sunt interesați de conținutul educațional pot opta pentru feed-ul STEM prin accesarea setărilor de conținut din aplicație.

Pentru a oferi comunității de pe TikTok conținut STEM de calitate, TikTok își extinde parteneriatele prin colaborarea cu Common Sense Networks și Poynter Institute în Europa.

Common Sense Networks va evalua tot conținutul pentru a se asigura că este potrivit pentru feed-ul STEM, în timp ce Poynter va evalua corectitudinea informațiilor prezentate. Conținutul care nu corespunde celor două verificări, nu va fi eligibil pentru feed-ul STEM.

„Credem că descoperirea este esențială pentru experiența TikTok și căutăm mereu să ajutăm comunitatea noastră să găsească conținut nou și relevant prin introducerea de formate noi și interesante. Sperăm că lansarea feed-ului STEM în Europa va inspira o nouă generație de ingineri, matematicieni și pasionați de știință!” - Marlène Masure, Director General pentru Operațiuni TikTok EMEA.

Noua funcție este lansată astăzi în Regatul Unit și în Irlanda, iar în săptămânile următoare se va extinde și în restul țărilor europene, inclusiv în România.

Parallax

Vizualizari
442
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri