Redacția StartupCafe.ro

Jocurile Blizzard, afectate de un atac DDoS

gaming

Jocurile online dezvoltate de Blizzard, în frunte cu Diablo IV, nu au putut fi jucate în cea mai mare parte a zilei de duminică, din cauza unui vast atac DDoS, potrivit News.ro. 

 

Battle.net, platforma dezvoltată de Blizzard pentru accesarea propriilor jocuri, a fost vizată duminică de un atac masiv tip DDoS, care a ţinut gamerii multe ore departe de acestea.

Iniţial, undeva după ora 10 dimineaţa, Blizzard a anunţat pe Twitter că investighează o problemă de autentificare, din cauza căreia utilizatorii nu pot accesa jocurile.

Câteva ore mai târziu, compania a confirmat că se confruntă cu un atac DDoS. Atacurile de acest tip asaltează serverele cu o cantitate covârşitoare de cereri, peste capacitatea suportată, pentru a le afecta funcţionarea.

Din cauza atacului, jocurile Blizzard au putut fi jucate foarte puţin sau chiar deloc duminică. Unii dintre gameri spun că nu au reuşit să le joace vreme de cel puţin 12 ore, în vreme ce alţii erau deconectaţi la puţin timp după ce reuşeau să intre.

Au fost afectate jocurile Blizzard care nu pot fi jucate fără o conexiune la internet, precum World of Warcraft şi Diablo IV.

În cazul lui Diablo IV, unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, au existat de la bun început nemulţumiri faţă de decizia producătorului de a condiţiona accesul de o conexiune la internet. Conexiunea la internet nu este necesară pentru funcţionarea jocului, ci a fost impusă ca o formă de control din partea Blizzard.

Parallax

Vizualizari
131
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.11

expertise: 0.08

rating: 1.592

Articole publicate : 773
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri