Răzvan Tătaru

Twitch introduce o secțiune separată de videoclipuri scurte și transmisiuni live

twitch-dreamstime.

Platforma de livestreaming Twitch, utilizată și de gamerii și creatorii români, va lansa o nouă secțiune în aplicație pentru videoclipuri scurte și transmisiuni live de la creatori de conținut recomandați, potrivit The Verge.

Noua secțiune din aplicație seamănă cu feed-urile de pe TikTok și din aplicațiile Meta (Reels). În aceasta, vor fi prezente videoclipuri scurte și transmisiuni în direct, recomandate în funcție de preferințele utilizatorilor.

La început, secțiunea va fi disponibilă separat de ecranul „Acasă” (Home), iar de luna viitoare, unii utilizatori vor vedea feed-ul „Discovery” ca fiind cel prestabilit.

Feed-ul dedicat livestream-urilor va avea conținut atât de la creatorii urmăriți, cât și alte recomandări, iar celălalt va avea videoclipuri scurte extrase din stream-uri anterioare.

Twitch a spus, într-un livestream, că toate transmisiunile live și videoclipurile scurte sunt eligibile pentru apariția în „Discover” atât timp cât acestea respectă regulile comunității.

Noua secțiune va avea reclame între videoclipuri, dar care nu vor forța utilizatorii „să pună pauză experienței de vizualizare sau de scroll”, așa cum s-a spus în transmisiune.

Twitch se aliniază, astfel, cu alte aplicații care au sau care vor introduce feed-uri de videoclipuri scurte, printre care Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.

Twitch este un serviciu de streaming, folosit pentru transmisiuni live pe internet, mai ales de către jucătorii de jocuri video și e-sport. Denumit inițial Justin.tv (după numele lui Justin Kan, fondatorul principal), serviciul de streaming a fost cumpărat în anul 2014, cu 970 de milioane de dolari, de gigantul Amazon, care l-a redenumit Twitch.

Parallax

Vizualizari
89
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri