Răzvan Tătaru

TikTok actualizează Regulile Comunității și introduce un cod de conduită pentru creatori

Telefon cu aplicația TikTok și căști wireless

TikTok actualizează setul de reguli pentru comunitate de pe aplicație și introduce funcții noi care să susțină creatorii în continuare să înțeleagă politicile și să își verifice statusul contului, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Regulile actualizate vor intra în vigoare de luna viitoare. Acestea includ definiții actualizate pentru a oferi mai multă claritate privind politicile platformei, cum ar fi cele privind discursul care instigă la ură sau dezinformarea medicală.

De asemenea, aplicația a inclus și mai multe detalii despre modul în care funcțiile sunt moderate, cum ar fi opțiunea de căutare, funcția LIVE și fluxul Pentru Tine/„For You”.

Platforma introduce o nouă politică prin care un cont devine neeligibil pentru recomandare în fluxul „For You” în totalitate în cazul în care creatorul postează în mod repetat conținut care încalcă standardele.

Astfel, contul și conținutul creatorului vor fi mai greu de găsit prin funcția de căutare. Mai mult, platforma va trimite notificări creatorilor atunci când contul acestora a fost restricționat astfel, având posibilitatea să conteste decizia.

TikTok introduce avertismente pentru creatori, atunci când încalcă Regulile Comunității. Primul avertisment nu se adaugă la totalul avertismentelor unui cont, spre deosebire de încălcările viitoare.

De asemenea, aplicația va trimite notificări creatorilor privind regula pe care au încălcat-o și cum pot contesta decizia dacă consideră că este greșită. Politicile de toleranță zero (cum ar fi incitarea la ură) nu sunt eligibile pentru aceste notificări, iar conturile vor fi eliminate imediat.

TikTok va facilita posibilitatea creatorilor de a-și verifica statusul contului prin introducerea funcției „Verificarea Contului”.

Astfel, prin noua funcție, creatorii vor putea să își analizeze contul, dar și ultimele 30 de postări și să verifice rapid dacă se aliniază regulilor de pe TikTok. Prin Verificarea Contului, creatorii vor putea afla, de asemenea, dacă accesul la diferitele funcții, cum ar fi comentariile sau mesajele directe, a fost restricționat ca urmare a unor încălcări. În plus, creatorii vor putea vedea dacă postările au fost eliminate pentru încălcarea regulilor TikTok sau au fost restricționate pentru recomandare în fluxul Pentru Tine.

Aplicația introduce Codul de Conduită a Creatorilor TikTok, care va intra în vigoare în săptămânile următoare.

Acesta va cuprinde standardele pe care creatorii care iau parte la programele, funcțiile, evenimentele sau campaniile TikTok trebuie să le urmeze atât pe platformă, cât și în afara acesteia, pe lângă Regulile Comunității și Condițiile de Furnizare a Serviciului TikTok.

Parallax

Vizualizari
72
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri