Smile Media

[P] Legătura dintre poker și networking

canva.com

Este cunoscut faptul că networking-ul te poate ajuta enorm în afaceri. Îți poate deschide uși, te poate ajuta să ai parte de informații esențiale și să câștigi noi parteneri. Dar poate fi util networking-ul și în poker?

Într-un joc în care abilitățile matematice, gestionarea bugetului și a emoțiilor sunt componente esențiale, are și networking-ul un rol? Răspunsul este simplu: da. Dincolo de aspectul social, când te înconjori de jucători buni poți să primești informații prețioase care să te ajute să progresezi.

Comunitatea pe care o ai în jur poate fi la fel de valoroasă precum cărțile pe care le ai în mână. De la ei poți învăța, te poți motiva și poți vedea exemple care au reușit. Exemple de succes care să te tragă în sus. Dincolo de asta, de la ei poți afla informații despre turnee care vor fi organizate și așa mai departe.

Unul dintre marile avantaje ale networking-ului în poker îl reprezintă accesul la informații și resurse. Când ajungi la un anumit nivel, s-ar putea să îți dorești să joci partide cash. Având în jurul tău oameni pasionați de poker, cu experiență în domeniu, îți va fi mai ușor să descoperi toate informațiile uriașe. Ba chiar puteți face schimb de materiale educaționale, în special cărți.

foto 1.jpg

Însă nu doar schimbul de informații este un avantaj. E o practică obișnuită printre jucătorii de nivel cel puțin mediu să formeze echipe care să participe la turnee de echipă. Cum funcționează acest lucru? Oameni care au încredere în abilitățile lor alcătuiesc o echipă și participă la un turneu. Fiecare își achită buy-in-ul, iar eventualele câștiguri sunt împărțite în mod egal.

Aceasta este și o metodă pentru a mai contracara variația din poker. Dacă un jucător are o perioadă mai puțin fastă, el poate obține totuși câștiguri materiale în cazul în care unul dintre colegii săi se descurcă mai bine. Iar situația se va inversa în momentul în care el își va reveni și unul dintre colegi va avea o perioadă mai dificilă.

Acces mai facil către mentorat

În cazul în care ești la început de drum, poate ți-ai dori să ai un mentor care să te ghideze. Un om trecut prin multe, care te poate ajuta să eviți anumite greșeli pe care începătorii le fac. Dacă te-ai apucat de curând să joci poker și îți dorești să progresezi mai repede, o soluție pe care o poți lua în calcul este să apelezi la un mentor.

Dacă ai în anturaj astfel de oameni cu experiență, unul dintre ei îți poate fi mentor. Îți va explica cele mai întâlnite greșeli pe care începătorii le fac în poker, cum le poți repara, cum să nu te lași dus de val, de ce este important studiul și așa mai departe. Poți obține o mulțime de informații prețioase din partea unui om care are în spate experiența.

Dincolo de acest aspect, vei beneficia și de un sprijin emoțional. În poker nu vei avea tot timpul o traiectorie ascendentă. Este imposibil să câștigi fiecare turneu sau fiecare partidă la care vei lua parte. Înfrângerea face parte din joc. Important este să știi cum să o gestionezi și din punct de vedere emoțional. Să nu te lași pradă emoțiilor, să nu te enervezi, să nu simți că acest joc nu ți se potrivește. Gândurile negativiste apar din când în când, aceasta este realitatea. Important este să reușești să le depășești. Iar dacă ai în anturaj oameni care au experiență în poker, îți va fi mult mai ușor. Îți vei da seama că și ei au trecut prin aceleași probleme și au reușit să găsească soluțiile potrivite pentru a progresa.

foto 2.jpg

Socializarea este foarte importantă

Pokerul a pus încă din cele mai vechi timpuri un mare accent pe socializare. Este un joc al distracției, în care se râde și se glumește. Se leagă noi prietenii. Iar networking-ul te va ajuta și dincolo de poker. Nu vei discuta tot timpul cu acei oameni doar despre poker. Veți avea ieșiri împreună, vacanțe, activități distractive. Tot ce va face să vă simțiți bine. Cine știe, poate la un moment dat se va ivi și o oportunitate de afaceri datorită networking-ului bazat pe poker. Căci atunci când oameni cu aceeași pasiune se întâlnesc ies și idei sclipitoare.

Parallax

Vizualizari
33
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 369
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri