Răzvan Tătaru

Microsoft crește prețul abonamentelor Xbox Game Pass, inclusiv în România

PC Game Pass pe laptop

Gigantul american Microsoft a anunțat o creștere a prețurilor abonamentelor Xbox Game Pass în țările în care poate fi cumpărat, inclusiv PC Game Pass în România, potrivit The Verge.

Astfel, jucătorii români de jocuri video pe calculator vor plăti cu 5 lei mai mult pe abonamentul lunar PC Game Pass, prețul acestuia ajungând la 40 lei, potrivit unui document oficial care arată schimbările de prețuri.

În SUA, prețul Game Pass Ultimate, care include și acces la jocuri pe consolele Xbox și care încă nu este disponibil în România, crește de la 16,99 dolari la 19,99 dolari/lună.

Schimbarea va avea loc începând cu data de 12 septembrie 2024, conform sursei citate.

Creșterea prețului vine în contextul în care Microsoft va adăuga noul joc Call of Duty: Black Ops 6 și alte jocuri cunoscute în platformă mai târziu anul acesta.

Pe lângă aceste creșteri, divizia de gaming a Microsoft va oferi o nouă opțiune de abonament pentru utilizatorii noi, care nu va avea jocurile disponibile din prima zi de lansare și care va costa 14,99 dolari/lună.

Rămâne de văzut dacă va fi lansată opțiunea și în România, considerând că abonamentele Ultimate și, respectiv, cel pentru console nu sunt disponibile momentan.

Parallax

Vizualizari
211
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri