Claudiu Zamfir

Finanțări de capital de risc pentru startup-uri de tehnologii în media

Raw Ventures.jpg

Startup-urile europene de tehnologii în domeniul media (mediatech), inclusiv din România, se pot înscrie online într-un program de accelerare dotat cu finanțări de capital de risc de până la 1 milion de euro, lansat de un fond de investiții european, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Înscrierile la Annual Mediatech Investment Program 2024, lansat de fondul de investiții londonez Raw Ventures, se fac AICI. Startup-urile sunt încurajate să aplice până pe 31 mai, dar va exista și o prelungire a sesiunii până pe 14 iulie 2024. 

Se caută startup-uri care dezvoltă tehnologii în domeniul producției și distribuției conținutului media, prin susținerea proceselor de creație sau executarea unor sarcini de marketing. De asemenea, Raw Ventures are în vedere firme implicate în cinematografie, streaming online, publicitate, podcasturi și muzică, precum și companii care ajută la integrarea diverselor tehnologii în procesele media.

Startupo-urile mediatech care vor fi admise în program vor avea șansa să obțină investiții de până la 1 milion de euro, indiferent de stadiul de dezvoltare.

De asemenea, în cadrul programului, echipele selectate vor beneficia de training online pentru prezentarea afacerilor în fața investitorilor (pitching), să fie pregătite pentru participarea la evenimentul MediaTech Hub Conference, care va avea loc pe 26 septembrie 2024, la Potsdam.

Cel mai bun pitch va fi premiat cu 10.000 EUR.

La evenimentul mediatech din Germania  sunt așteptați și reprezentanți ai marilor jucători din industrie, precum Nvidia, Netflix sau Paramount, potrivit sursei citate.

Parallax

Vizualizari
216
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri