Răzvan Tătaru

Grupul Integral vrea să preia firma care deține brandul OFresh, de automate de snacks și băuturi

Automat de tip vending

New Europe Vending, companie parte a grupului Integral, prezent în România prin afaceri din zona medicală și de educație, vrea să preia compania Vending Zone, care operează automatele OFresh, potrivit unui comunicat transmis luni, de Consiliului Concurenței, către StartupCafe.ro.

New Europe Vending S.à r.l. este o firmă de tip holding, înființată în vederea realizării acestei tranzacții.

Compania face parte din grupul Integral, prezent pe piața românească prin Medima Health, care operează o rețea națională de clinici de imagistică medicală și radiologie, și prin Codecool, o firmă specializată în educație și recalificare digitală. Firma Medima Health a avut afaceri de aproximativ 29,8 milioane lei anul trecut.

Vending Zone S.R.L. furnizează și operează aparate tip vending, servicii de cafea de birou și răcitoare de apă. Aceasta a avut o cifră de afaceri de 64 milioane lei în 2022 și reprezintă brandul OFresh, lider pe piața automatelor de snacks-uri și băuturi, conform site-ului oficial.

Conform prevederilor Legii concurenţei (nr. 21/1996), operațiunea trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege, a anunțat autoritatea.

Parallax

Vizualizari
149
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri