Redacția StartupCafe.ro

Google va contoriza spațiul de stocare ocupat de backup-urile WhatsApp din 2024

functie noua pe Whatsapp

Mesajele utilizatorilor WhatsApp de pe Android vor ocupa spațiu contorizat în Google Drive începând cu prima jumătate a anului 2024, potrivit News.ro.

Din 2018 până acum, spațiul dedicat funcției de backup a mesajelor de pe aplicație nu era luat în considerare în stocarea cloud oferită de Google, însă acest lucru se va schimba curând.

Conturile gratuite sunt limitate la 15 GB de stocare în Google Drive, spațiu care este împărțit de aplicațiile gigantului tech american, de WhatsApp și de alte aplicații care permit backup în această soluție de cloud.

În curând, backup-urile WhatsApp de pe telefoanele cu Android vor fi contorizate în spațiul oferit de Google Drive.

Conturile Google Workspace, fie de muncă sau de instituții de învățământ, nu vor fi afectate momentan de această schimbare, potrivit anunțului oficial.

Schimbarea va fi implementată în decembrie pentru cei care folosesc versiunea Beta a aplicației şi undeva în prima jumătate a anului viitor pentru restul utilizatorilor.

În cazul în care backup-ul WhatsApp contribuie la depăşirea spaţiului de stocare alocat de Google, utilizatorii au două variante: să renunţe să mai facă backup la WhatsApp sau să plătească pentru extinderea spaţiului disponibil în Drive.

Parallax

Vizualizari
303
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 897
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri