Redacția Startupcafe.ro

Elon Musk vrea să elimine titlurile din link-urile știrilor distribuite pe X (Twitter)

Contul lui Elon Musk pe X

Elon Musk, proprietarul X (Twitter) a anunțat că link-urile știrilor postate pe platformă nu vor mai afișa și titlul articolelor, potrivit Reuters, citată de News.ro.

Rețeaua socială „X” intenționează să renunțe la titlul articolelor postate pe platformă și să afișeze numai imaginea principală, spune Elon Musk.

În prezent, știrile postate pe platformă apar sub formă de „card”, adică au imaginea, adresa prescurtată a publicației și titlul.

„Dacă ești un jurnalist care vrea mai multă libertate să scrie și un venit mai mare, atunci publică direct pe platformă!”, a anunțat miliardarul pe platforma X.

Această schimbare vine în încercarea de a face canalele de știri sau publicațiile independente să plătească pentru serviciul X Premium.

Dacă link-urile știrilor postate pe platformă nu vor mai conține și titlul, jurnaliștii ar putea, în schimb, să adauge o descriere (text) la postare. Acest lucru ar duce la nevoia unui spațiu mai mare de scriere, oferit de abonamentul lunar.

Abonații Premium pot posta texte și videoclipuri mai lungi, au prioritate în feed și primesc o parte din veniturile din publicitate.

Parallax

Vizualizari
123
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.11

expertise: 0.09

rating: 1.594

Articole publicate : 706
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri