Smile Media

[P] Pune pariuri pe fotbal în ligile naționale

Thumbnail

Prima jumătate a noului an se anunța a fi una încărcată de cele mai importante meciuri din ligile naționale. Până la începutul lunii iunie vom vedea care sunt cele mai în formă și bune echipe de club din ligile europene. În aceste condiții, vei avea numeroase motive să urmărești cu interes și tabelele cotelor platformelor de pariuri sportive și să pui multe bilete pe pariuri fotbal.

Care sunt meciurile începutului de an pe care merită să pariezi?

Fotbalul este sportul care se bucură în continuare de un număr impresionant de suporteri și care ocupă primul loc în preferințele celor care obișnuiesc să pună pariuri sportive. În cazul în care vrei să știi ce posibilități și oportunități ai în prima jumătate a anului, avem pentru tine următoarele propuneri:

1. Premier League

Una dintre cele mai interesante și mai dinamice ligi, ce dispune anual de bugete generoase este Premier League sau Liga Engleză. Sunt multe echipe bune care joacă pentru o poziție la vârful clasamentului și care vor face ca rezultatele să fie greu de anticipat până la final. Deocamdată la vârful clasamentului se află: Liverpool, Manchester City și Chelsea.

2. Bundesliga

O altă ligă, la fel de puternică este Liga Germana. Anul acesta s-a desprins ca favorită Bayern Munchen, ce pare să fie greu de învins, oricât de multe eforturi fac adversarii. Cum până la încheierea sezonului ne mai despart câteva luni, toate meciurile se anunță extrem de interesante. În formă foarte bună sunt și Borussia Dortmund, Leipzig, Leverkusen și Freiburg.

3. Ligue 1

Liga Franceză este una care anul trecut a făcut o achiziție istorică. Leo Messi a venit la PSG, crescând considerabil valoarea echipei și a campionatului. În cursă mai sunt și alți fotbaliști remarcabili, însă tot la cea mai mare echipă. În aceste condiții, se desprinde și aici o favorită, ce pare greu de învins.

4. La Liga 

În ceea ce privește Liga Spaniolă, prin plecarea lui Messi și  a lui Ronaldo, spectacolul și valoarea echipelor au avut de pierdut. La vârf se luptă în continuare Real Madrid, Barcelona și Atletico Madrid. Vor fi multe surprize până la sfârșitul sezonului, care se vor vedea foarte bine și în ceea ce oferă casele de pariuri.

5. Serie A

Liga Italian marchează și ea o schimbare importantă prin venirea lui Jose Mourinho la AS Roma. Favorită în acest campionat este însă Napoli, care se bucură de o formă excelentă și multă popularitate. Printre cele mai bine cotate echipe avem și Inter Milano și Atalanta. Vor fi cu siguranță surprize!

6. Romania Liga I

Fără a dispune de echipe de valoarea și cu bugetele celor din alte ligi, campionat național este și el unul ce poate fi urmărit cu interes. Lupta se dă între CFR Cluj, FCSB și Voluntari. Clujul pare favorita, însă, surprize poate rezerva Craiova, în condițiile venirii ca antrenor a lui Laurențiu Reghecampf.

 

Astfel, dacă preferi ligile naționale și cauți opțiuni pentru a paria, ai mai sus câteva posibilități, extrem de interesante. Condiții bune și pariuri interesante găsești mereu pe Betfair.

Nu pierde însă din vedere că trebuie să deschizi un cont pentru a putea paria și să ai obligatoriu peste 18 ani.

Parallax

Vizualizari
54
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri