Smile Media

[P] Află cum poți face un implant de păr prin tehnica Q-FUE și să arăți mai bine ca înainte

implant de par

Din diverse motive, fie o boală sau un accident, podoaba capilară este rară sau nu mai poate fi regenerată. Soluții de moment se găsesc, fie prin acoperirea capului cu peruci sau pălării, fie prin mascarea cu vopsea sau alte artificii de imagine.

Există însă o soluție care redă speranța persoanelor care își doresc păr mai bogat cu aspect natural. Implantul printr-o tehnică revoluționară numită tehnica Q-FUE. Detalii în articolul de mai jos.

Ce este de fapt tehnica Q-Fue și cum se aplică ea?

De tehnica de implant de păr cu siguranță că toată lumea a aflat deja, dar tehnica propusă de o clinică cu experiență în acest domeniu este una dintre cele mai revoluționare. Practic implantul de păr prin această metodă reprezintă o terapie psihologică care redă încrederea și stima de sine a pacienților. Ce anume implică mai exact un implant de par prin tehnica Q-FUE?

Aceasta este o tehnică perfecționată de o clinică din România și se adresează femeilor și bărbaților deopotrivă. Reprezintă la ora actuală una dintre cele mai bune soluții pentru restaurarea capilară, dar nu numai. Și barba și sprâncenele pot fi refăcute, utilizând această tehnică.

Pe scurt, tehnica se bazează pe recoltarea părului din zonele mai bogate și implantarea lui fir cu fir printr-o metodă manuală în zonele care este nevoie. În felul acesta părul va crește în mod natural, fără cicatrici și într-un timp de recuperare cât mai scurt posibil.

Avantajele aplicării tehnicii Q-FUE într-o clinică specializată

Spre deosebire de un implant făcut în modul clasic de către simpli tehnicieni, aplicarea acestei tehnice originale se face numai de către medici ultraspecializați, cu experiență, în clinici de renume. Astfel, aici pacienții vor primi și suport emoțional, pe lângă tehnica mai sus menționată. Aici consultația propriu-zisă, marcarea zonelor donatoare și primitoare, anestezia, extracția și implantarea se fac în detaliu, exclusiv manual.

Este important ca implantul de păr să fie realizat de medici care își respectă clienții și care aplică tehnica Q-FUE pas cu pas. În felul acesta recuperarea este rapidă, iar pacienții nu prezintă cele cicatrici inestetice și care se vindecă greu sau chiar deloc. Nici sângerările post-operatorii nu există aici, deoarece implantul se face cu instrumente originale patentate. Astfel, cu ajutorul metodelor properatoare și postoperatorii, rezultatul final este natural, iar pacientul își recapătă stima de sine.

Cât costă un implant de păr la o clinică specializată

Este bine de știut că se poate solicita o programare și o consultație online, înainte de implantul propriu-zis. Cum fiecare pacient este diferit și costul fiecărui implant diferă de la caz la caz.

Din fericire, costul operației se poate plăti în rate, în felul acesta pacientul va vedea cu ochii lui rezultatul implantului și felul în care se recuperează după. Practic va investi în propria lui persoană, fără costuri ascunse. Firele de păr vor fi implantate în locul și poziția perfectă, pentru a crește într-un mod natural. Redobândirea podoabei capilare este doar la un pas distanță. Metoda Q-FUE a fost testată de mii de pacienți cu rezultate notabile, atât în țară, cât și în străinătate.

Parallax

Vizualizari
71
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri