Denisa Crăciun

Program de instruire pentru gameri, lansat de Samsung

afaceri Amber 2022

Gamerii români își vor putea dezvolta abilitățile în domeniu printr-un nou program de instruire lansat la nivel european. 

Programul Gamer Training face parte din platforma ”Embrace your game” lansată de Samsung, unde gamerii și creatorii de conținut vor face review-uri, recomandări sau tutoriale despre jocuri. 

Canalul global de YouTube va găzdui sesiuni de streaming, antrenamente interactive și diferite materiale realizate pentru a ajuta fiecare tip de jucător să-și dezvolte abilitățile. 

„Samsung dorește să ajute utilizatorii să se bucure de cea mai bună experiență de gaming. Programul Gamer Training va ajuta tot mai mulți pasionați să devină și mai buni la jocurile preferate și poate chiar să își dezvolte o carieră în domeniu, Suntem entuziasmați să lucrăm cu experți și creatori de conținut fantastici, printre care se numără  Randolph sau Activision Blizzard. Împărtășim aceeași viziune de a oferi cât mai multe resurse acestei noi generații de jucători ambițioși. Inițiativa ”Embrace your game” îi va ajuta pe toți să se simtă parte din lumea jocurilor și să fie în măsură să ia decizii informate cu privire la tehnologia lor de gaming. Iar acesta va deveni o parte și mai importantă a culturii la nivel european”, a declarat Benjamin Braun, Director de Marketing al Samsung Europe.

Printre altele, secțiunea de hardware a Gamer Training va oferi informații și despre televizoare, PC-uri sau gadgeturi pentru gameri. 

Parallax

Vizualizari
166
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri