Redactia StartupCafe.ro

Twitter colaborează cu eToro pentru a permite utilizatorilor să tranzacţioneze acţiuni şi criptomonede

twitter

Twitter a început de joi să colaboreze cu platforma de trading eToro pentru a permite utilizatorilor să tranzacţioneze acţiuni şi criptomonede, transmite CNBC, citată de News.ro.

Astfel, Elon Musk își orientează rețeaua socială către zona financiară.

Începând de joi, o nouă funcţie a fost lansată în aplicaţia Twitter. Acesta permite utilizatorilor să vizualizeze graficele pieţei pentru o gamă extinsă de instrumente financiare şi să cumpere şi să vândă acţiuni şi alte active de la eToro, a declarat compania exclusiv pentru CNBC.

Este deja posibilă vizualizarea datelor de tranzacţionare în timp real din TradingView pe fonduri indexate precum S&P 500 şi acţiuni ale unor companii precum Tesla.

Acest lucru se poate face folosind funcţia ”cashtags” a Twitter - căutaţi un simbol ticker şi introduceţi semnul dolarului în faţa acestuia, după care aplicaţia vă va afişa informaţii despre preţ din TradingView folosind un API (interfaţă de programare a aplicaţiei).

Odată cu parteneriatul eToro, etichetele de numerar ale Twitter vor fi extinse pentru a acoperi mult mai multe instrumente şi clase de active, a declarat un purtător de cuvânt al eToro pentru CNBC.

De asemenea, utilizatorii pot face clic pe un buton care spune ”vizualizaţi pe eToro”, care duce la site-ul eToro şi apoi pot cumpăra şi vinde active pe platforma sa.

eToro foloseşte TradingView ca partener de date de piaţă.

”Pe măsură ce am crescut enorm în ultimii trei ani, am văzut din ce în ce mai mulţi dintre utilizatorii noştri interacţionând pe Twitter [şi] educându-se despre pieţe. Există conţinut de foarte înaltă calitate, conţinut în timp real despre analiza financiară a companiilor şi a ceea ce se întâmplă în întreaga lume. Credem că acest parteneriat ne va permite să ajungem la acele noi audienţe [şi] să conectăm mai bine mărcile Twitter şi eToro”, a declarat Yoni Assia, CEO al eToro, pentru CNBC, într-un interviu.

Parteneriatul marchează o afacere rară şi demnă de remarcat pentru Twitter, de când Elon Musk a preluat funcţia de CEO, după ce a cumpărat platforma de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, anul trecut.

Fondată în Israel în 2007, eToro este o platformă de brokeraj online care permite utilizatorilor să cumpere şi să vândă acţiuni, criptomonede şi fonduri indexate.

Printre cele mai populare caracteristici ale sale se numără o funcţie care permite oamenilor să imite strategiile de tranzacţionare ale altor utilizatori.

Compania are peste 32 de milioane de utilizatori înregistraţi în Europa, Asia şi Statele Unite, a spus Assia.

De când Musk a devenit CEO, Twitter a redus drastic numărul de angajaţi, de la 8.000 la 1.500, în încercarea de a reduce costurile şi de a atinge profitabilitatea.

Acţiunile sale i-au speriat pe agenţii de publicitate, multe mărci părăsind platforma din cauza temerilor că standardele sale de moderare a conţinutului vor scădea.

Miercuri, Musk a spus că ”aproape toţi” agenţii de publicitate s-au întors la aplicaţie. Cu toate acestea, Stellantis şi Volkswagen , care au întrerupt publicitatea acolo, au spus că încă nu intenţionează să reia publicitatea pe platforma de socializare.

Assia a spus că a lucrat cu aceeaşi echipă de la Twitter la instrumentul de date bursiere cu care a colaborat în parteneriatele anterioare cu compania.

Parallax

Vizualizari
350
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.12

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 706
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri