Redacția StartupCafe.ro

Elon Musk: Twitter vrea să dezvolte o aplicație pentru televizoarele smart

elon musk twitter

Miliardarul Elon Musk, proprietarul Twitter, a spus într-un tweet că acum compania are în plan realizarea unei aplicații pentru televizoarele smart, care ar fi în conformitate cu planurile companiei de a se concentra pe conținutul video de pe platformă, conform Reuters, citat de News.ro. 

Ca răspuns la un tweet care sugera că este nevoie de o aplicaţie video Twitter, Musk a răspuns „vine”.

Noul CEO Linda Yaccarino şi Musk au arătat joi, într-o prezentare pentru investitori, care sunt planurile Twitter de a se concentra pe parteneriate video, creatori şi comerţ pentru a revitaliza afacerea companiei de social media dincolo de publicitatea digitală.

Așa cum a reieșit din prezentare, videoclipurile verticale au reprezentat mai mult de 10% din timpul petrecut de utilizatori pe Twitter.

Twitter prevede că ar putea vinde reclame şi sponsorizări alături de videoclipuri de la Carlson şi alţi creatori de conţinut, a declarat pentru Reuters o sursă familiarizată cu situația. Fostul realizator al Fox News Tucker Carlson a lansat la începutul acestei luni o nouă emisiune pe platforma socială, numită ”Tucker pe Twitter”.

Parallax

Vizualizari
325
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.11

expertise: 0.08

rating: 1.592

Articole publicate : 765
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri