Claudiu Zamfir

Google și Apple au anunțat sprijin pentru oamenii afectați de cutremurele din Turcia și Siria

apple-google-dreamstime

Giganții tech Google și Apple au anunțat că vor oferi donații pentru efortul de întrajutorare a persoanelor afectate de cutremurele devastatoare din Turcia și Siria.

De asemenea, Google a activat alertele SOS, care fac mai accesibile informațiile pentru răspunsul la criză în zonele afectate de cutremure, prin intermediul serviciilor gigantului tech, cum sunt Google Maps și motorul de căutare.

„Ne gândim la toți cei din Turcia și Siria care se confruntă cu pierderi devastatoare în urma  cutremurelor. Am activat alerte SOS pentru a oferi informații relevante în caz de urgență celor afectați, iar Google.org (organizația caritabilă a Google -n.r.) și angajații Google vor oferi sprijin pentru eforturile de ajutor și de recuperare” - scris pe Twitter CEO-ul Google, Sundar Pichai.

La rândul său, șeful Apple, Tim Cook, a anunțat donații pentru sinistrați.

„Transmitem condoleanțe oamenilor din Turcia și Siria și oricui este afectat de cutremurele devastatoare. Apple va dona pentru eforturile de ajutorare și de recuperare” - a scris CEO-ul Apple, Tim Cook, pe Twitter.

Cel puțin 5.200 de oameni au murit și peste 25.000 au fost răniți în urma cutremurelor care au avut loc în Turcia și Siria, potrivit bilanțurilor provizorii de marți, 7 februarie 2023.

----

Citește și:

Parallax

Vizualizari
160
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri