Redacția StartupCafe.ro

Primul produs cu inteligență artificială lansat de Apple ar putea fi o tabletă

Thumbnail

Noul iPad Pro, pe care Apple îl va prezenta în mai puţin de două săptămâni, ar putea intra în istorie ca primul device Apple cu funcţii de inteligență artificială generativă.

Până la toamnă, când va lansa primele funcţii de IA pe iPhone, Apple va prezenta în curând două noi iPad-uri, în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 7 mai.

Printre modelele aşteptate la acest eveniment se numără şi un nou iPad Pro, modelul de top al tabletelor Apple. Acesta ar urma să devină primul dispozitiv Apple cu IA generativ, susţine Bloomberg, citat de News.ro. 

Noul iPad Pro va deschide drumul dispozitivelor Apple „powered by AI”, o sintagmă pe care compania o va folosi frecvent când va lansa produse pe viitor.

Oficial, nu se cunosc multe despre facilităţile de IA pe care Apple le va implementa, însă, conform mai multor surse, acestea se vor regăsi în mai multe produse şi servicii ale companiei.

Apple va prezenta mai multe informaţii despre funcţiile de IA pe care le pregăteşte în iunie, la WWDC 2024, înainte de a lansa noile iPhone-uri în toamnă. Bloomberg crede că noul iPad Pro nu va folosi un cip M3, cum se credea până acum, ci va face trecerea direct la noua generaţie M4.

Parallax

Vizualizari
108
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 022
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri