Redacția StartupCafe.ro

„Robotul” cu inteligență artificială ChatGPT primește o funcție nouă, de memorie

openai-chatgpt-dreamstime

OpenAI lansează o nouă funcție, „Memory”, prin care ChatGPT poate reține anumite lucruri de la o cerință la alta, potrivit News.ro.

Facilitatea permite ChatGPT Plus să-şi amintească informaţii între chat-uri, dacă utilizatorul doreşte acest lucru şi în funcţie de cum doreşte acesta ca memorarea să se producă.

Utilizatorii pot, pur şi simplu, să-i spună chatbot-ului când şi ce să ţină minte. În acest fel, ChatGPT îşi va aminti punctual doar lucrurile pe care a fost instruit să le reţină.

Funcția este opţională, astfel aceasta poate fi complet oprită sau activată printr-o setare.

De asemenea, utilizatorii beneficiază de control pe niveluri asupra informaţiilor memorate de ChatGPT. Există o listă cu toate informaţiile memorate, iar utilizatorul poate şterge, punctual, anumite informaţii.

Memoria ar putea ajuta ChatGPT să înţeleagă mai bine cerinţele utilizatorilor şi să ofere răspunsuri mai bune, având în vedere şi informaţiile memorate, pe lângă comenzile punctuale.

Noua facilitate este disponibilă doar celor care plătesc abonamentul pentru ChatGPT Plus, iar aceasta nu este încă disponibilă în Europa şi Coreea de Sud. Rămâne de văzut când se va lansa în România.

Parallax

Vizualizari
195
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 022
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri