Denisa Crăciun

Cluj: Înscrieri la un eveniment pentru startup-uri, despre atragere de investiții, vânzări și altele

startup

Startup-urile românești pot participa la un eveniment organizat la Cluj-Napoca, unde vor învăța despre internaționalizare, atragere de investiții și vânzări.

Bootcampul LevelUp X iScale va avea loc în perioada 6-8 septembrie. Înscrierile în program se fac AICI, până pe 31 august.

Primele două zile de program constau în ateliere prin care participanții vor acumula informații din diferite arii: internaționalizare, atragere de finanțări, strategii de vânzări B2B, networking la nivel global, pitching și multe altele. A treia zi va găzdui un Demo Day intern pentru startup-urile din programul LevelUP, cu oportunitatea de a-și prezenta soluțiile și de a primi feedback din partea trainerilor bootcampului. Astfel se vor putea pregăti pentru evenimentul final (Demo Day) din 18 septembrie.

Evenimentul face parte din programul LevelUP Health & Life Sciences Accelerator, accelerator dedicat startup-urilor de sănătate și științele vieții din România, finanțat de EIT Health și ADR Nord-Vest.

Deși se adresează în principal participanților din cadrul acceleratorului LevelUP, bootcampul este deschis tuturor start-upurilor, indiferent de domeniu.

Trainerii care vor susține workshopurile sunt Gergő Gulyás și Tamas Szeker, fondatori iScale Hub, o companie de consultanță globală cu sediul în Londra, specializată în servicii de gestionare a inovației și soluții juridice și de inginerie.

Bootcampul este organizat de INNO, departamentul responsabil cu inovarea și atragerea investițiilor al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest. 

Parallax

Vizualizari
621
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri