Claudiu Zamfir

Târg IMM HoReCa la Constanța: Statul îți plătește cazarea și transportul să participi gratuit, ca expozant

targ 2024 horeca imm constanta.jpg

Firmele din HoReCa se reunesc la Constanța, în perioada 23-25 mai 2024, la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2024, iar acum antreprenorii IMM se pot înscrie online pentru a primi un mic ajutor de la stat, să participe la eveniment, ca expozanți pentru operatorii din domeniul ospitalității.

TIMM 2024 pentru domeniul HoReCa se va desfășura la Pavilionul Expozițional Constanța, din Bulevardul Mamaia, numărul 331A.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) organizează evenimentul „în scopul promovării spiritului antreprenorial și stimulării dezvoltării afacerilor şi ocupării forţei de muncă în domeniile HORECA”, potrivit unui comunicat transmis StartupCafe.ro.

Obiectivele declarate ale târgului sunt „facilitarea contactelor între întreprinzătorii care activează în domeniul furnizării de bunuri și servicii pentru sectorul HORECA și agenții economici care activează în acest sector, precum și creșterea numărului întreprinzătorilor de succes și îmbunătățirii performanțelor economice”.

Acţiunile desfăşurate în cadrul TIMM 2024 sunt:

  • expoziție cu vânzare a produselor și serviciilor oferite de firmele participante,
  • seminarii,
  • mese rotunde,
  • ateliere de lucru,
  • prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către participanti.

Antreprenorii care oferă bunuri și servicii destinate operatorilor din HoReCa pot primi de la stat un mic ajutor financiar pentru a participa la Târgul de la Constanța, constând în:

  •     asigurarea participării/ prezenței gratuite la târg pentru aplicanții selectaţi în urma înscrierii electronice în cadrul programului;
  •     acordarea fiecărui participant a unei sume forfetare în valoare de 2500 lei/ beneficiar pentru cheltuieli destinate deplasării şi cazării participanților, condiționată de prezența zilnică la TIMM ediția 2024 pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului și de respectarea procedurii de implementare a programului.

Operatorii economici interesați de acest mic sprijin de la stat se pot înscrie pe site-ul constanta-programe-imm.online. Aplicaţia este deschisă până în data de 15.05.2024, ora 20:00.

Pentru detalii legate de condițiile de participare, puteți contacta Agenția IMM  Constanța din subordinea MEAT, la telefon sau e-mail:

Notă. Domenii de activitate din care ar putea face parte potențialii expozanți la TIMM 2024: producători textile/ uniforme, producători echipamente profesionale HORECA, producție veselă (porțelan, inox, sticlă), producători mobilier HORECA, producători saltele, produse curățenie, prestatori de servicii curățenie, de amenajări interioare/ exterioare, ambalaje de unică folosință, furnizori de produse alimentare, furnizori de legume/ fructe congelate, producători/furnizare carne și/sau produse din carne, producție brânzeturi, producție paste făinoase, producție echipamente fitness, furnizori programe software, societăți HR (recrutare personal), producție/ amenajare locuri de joacă etc. 

Parallax

Vizualizari
828
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri