Claudiu Zamfir

Artizanii pot merge la târgul hand-made de la Craiova. 2.500 lei, ajutor de benzină și cazare

hand made dreamstime

Creatori de produse hand-made, artizani și meșteșugari din toată țara pot merge să vândă  la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023 – Meșteșuguri și Artizanat, de la Craiova, participanții având la dispoziție și un ajutor de până la 2.500 de lei pentru cheltuielile cu deplasarea și cazarea.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Craiova (AIMM Craiova), organizează, în perioada 4 – 6  decembrie 2023, Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii – Meșteșuguri și Artizanat.

Evenimentul se va desfășura în Foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu”, situat în strada Alexandru Ioan Cuza nr.11, Craiova.

Operatorii economici care vor să participe la târg pot beneficia de ajutor financiar de minimis ce constă în:

  • asigurarea participării prezenței gratuite la târg pentru aplicanții selectaţi în urma înscrierii electronice în cadrul programului;
  • acordarea fiecărui participant a unei sume forfetare în valoare de 2500 lei/ beneficiar, pentru cheltuieli destinate deplasării şi cazării participanților, condiționată de prezența zilnică la TIMM ediția 2023 – Meșteșuguri și Artizanat pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului și de respectarea procedurii de implementare a programului.

Cei interesați de sprijin se pot înscrie online, pe site-ul www.craiova.programe-imm.ro , în perioada 06.11.2023, ora 10:00 - 20.11.2023, ora 24:00.

Acţiunile ce vor fi desfăşurate în cadrul Târgului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023 – Meșteșuguri și Artizanat – Craiova sunt:

  • expoziţie cu vânzare a produselor şi serviciilor oferite de firmele participante,
  • ateliere de lucru,
  • prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către participanţi.

Pentru detalii puteți adresa întrebări organizatorilor la: tel. 0251510785, 0351432391 sau e-mail agentia.craiova@imm.gov.ro .

„Într-o lume dominată de tehnologie, este esențial să ne reamintim rădăcinile noastre culturale. La acest târg fascinant veți găsi o varietate impresionantă de produse realizate manual de meșteri talentați. Fie că e vorba de obiecte din lemn prelucrate cu migală sau bijuterii unicat lucrate manual, veți fi captivați de frumusețea și autenticitatea acestor creații” - susține MEAT, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Parallax

Vizualizari
555
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri