Denisa Crăciun

Cine vine la Techsylvania 2024: Shai Shalev-Shwartz de la Mobileye, Sacha Dragic de la Superbet și alții

conferinta

În 2024 va avea loc o nouă ediție a conferinței de business și tehnologie Techsylvania, la care vor participa antreprenori de la companii precum Mobileye, Superbet sau Adyen.

Conferința va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 26-27 iunie 2024.

Fondatorii care vor urca pe scena Techsylvania 2024, anunțați, miercuri, de organizatorii evenimentului, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, sunt:

  1. John Caspers, Co-Fondator Adyen, o platformă de plăți cu o capitalizare de piață de 45B$;
  2. Drew Banin, Co-Fondator dbt Labs, un unicorn inovator în domeniul datelor evaluat la 4 miliarde de dolari.
  3. Sacha Dragic, Fondator Superbet, al doilea unicorn din industria tech din România;
  4. Shai Shalev-Shwartz, CTO Mobileye, o companie pionieră în tehnologia autonomus driving, cu o capitalizare de piață de 25,57 miliarde $.

„În plus, Techsylvania 2024 va aduce CEOs, CTOs și CPOs de la cele mai inovative companii din lume, inclusiv Mobileye, WPP, Brex, Grab și SiriusXM. Experți tehnici de la LinkedIn și Front vor oferi, de asemenea, perspective inovatoare în domeniul tehnologiei și al tendințelor care modelează industria”, se mai arată în comunicat.

La evenimentul din 2024 va fi și o zonă de matchmaking B2B, un spațiu dedicat unde participanții pot programa întâlniri individuale cu alți participanți folosind o aplicație dedicată pe tot parcursul evenimentului.

În timpul acestor întâlniri private, fondatorii vor putea prezenta planurile lor de afaceri investitorilor, pentru eventuale posibilități de finanțare și mentorat.

Parallax

Vizualizari
129
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri