Răzvan Tătaru

Firma românească 2Performant va începe extinderea la nivel global

Dorin Boerescu

Firma românească de tehnologie, soluții de marketing afiliat și comerț online 2Performant se va extinde la nivel global, în urma votului favorabil dat de investitori, potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Invitați la Hotelul Marmorosch, la Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, cât și online, prin platforma eVote, cei 1366 de investitori 2Performant au avut ocazia să dezbată viitorul companiei și să își exprime opțiunile. Astfel, peste 60% dintre drepturile de vot au fost exercitate.

Astfel, compania de tehnologie și de soluții inovatoare de e-commerce și marketing afiliat va începe demersurile pentru extinderea pe piețe externe.

2Performant anticipează o creștere de 55% a cifrei de afaceri prin intermediul competiției internaționale de vânzări online, BusinessLeague.com.

Această platformă inovatoare va servi nu doar ca loc de desfășurare a competiției, ci și ca punct de intrare pentru noi jucători din întreaga lume. Țările în care se desfășoară deja campanii sunt Bulgaria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația, Polonia și mai urmează demersuri în Marea Britanie și SUA. 

„Ne propunem să devenim unul dintre următorii Unicorni made in Romania și am făcut deja primii pași în această direcție curajoasă. Le mulțumesc investitorilor noștri pentru implicare și pentru încrederea pe care au acordat-o planurilor noastre bazate, ca de obicei, pe experiență, cifre și pe un model de business validat. Serviciile 2Performant și produsul nostru unic, platforma Business League, targhetează noua generație de profesioniști din e-commerce cărora le oferă o experiență diferită de muncă și de educație profesională, adaptată nevoilor și dorințelor lor”, a declarat Dorin Boerescu, Președinte al Consiliului de Administrație și CEO al 2Performant.

Echipa managerială își propune pentru 2024 să crească numărul de click-uri generate prin platformă cu 45% și valoarea vânzărilor cu 52%, consolidându-și astfel poziția ca lider de piață în domeniul comerțului online.

Compania a cooptat, de asemenea, doi noi membri în Consiliul de Administrație: Matei Pavel și Vladimir Oane, care vor sprijini echipa de conducere în orientarea internațională a companiei.

„Am avut privilegiul de a fi alături de 2Performant încă de la începuturi, asistând la transformarea sa remarcabilă de la o idee inovatoare la liderul de piață care este astăzi. Și pentru ca ei nu stau locului și schimbă din nou jocul prin Business League, am spus <<Da>> provocării și mă alătur să contribui la extinderea internațională a companiei”, a spus  Vladimir Oane.

2Performant este un partener dedicat sprijinirii și încurajării noii generații de profesioniști digitali. Ca angajator, își propune să susțină lucrul remote, transparența și eliminarea birocrației în mediul de lucru, pentru a crea un mediu propice inovației și performanței. În calitate de lider în soluții inovatoare de e-commerce și marketing afiliat, recompensează excelența și construiește o comunitate în jurul valorilor sale, oferind modele de mentorship și integrând elemente de gamificare în produsele sale.

Parallax

Vizualizari
129
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri