Raluca Abrihan

Ce se schimbă după 15 iunie pentru afacerile româneşti: Se redeschid mall-urile, grădiniţele private, salile de fitness şi piscinele exterioare

Thumbnail

Începând cu 15 iunie va fi posibilă redeschiderea mall-ruilor, fără restaurante și locuri de joacă, a after school-urilor, grădinițelor și creșelor private, a sălilor de fitness şi piscinelor exterioare, de asemenea sunt posibile organizărilor de evenimentele private cu 20 de persoane în interior, 50 în exterior, potrivit anunţului făcut marţi de preşedintele Ionhannis.

Președintele Klaus Iohannis a susţinut a anunţat la finalul ședinței cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți membri ai guvernului pe tema măsurilor în contextul epidemiei de coronavirus noi măsuri de relaxare de la 15 iunie. Dar anunţă o posibilă prelungire a stării de alertă.

Toate modificările de relaxare a măsurilor pentru anumite afaceri se vor face tot în contextul măsurilor de protecţie, de distanţare, impuse de starea de alertă.

"Sunt măsuri care obligatoriu trebuie continuate: distanțare, portul măștii, igienă", spune Iohannis.

O serie de afaceri, cum sunt frizeriile, saloanele de coafură sau cabinetele stomatologice, s-au redeschis încă din 15 mai.

Sălile de fitness au rămas însă închise, dar multe afaceri din acest domeniu s-au adaptat şi au transmis cursuri online.

 

Parallax

Vizualizari
1998
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri