Claudiu Zamfir

Sălile de fitness românești au găsit o soluție „să se mențină în formă”, de când le-a închis pandemia coronavirus COVID-19

Thumbnail

Sălile de fitness din România, închise temporar de autorități pentru a preveni răspândirea pidemiei de coronavirus COVID-19, au găsit o modalitate de supraviețuire în perioada asta: țin cursuri și tutoriale video, online.

16 săli de fitness pot transmite acum cursuri în direct, pe streaming online, printr-o platformă de abonamente la gym.

Startup-ul Fitpass activa deja pe piața din România de 3 ani si jumatate, punând în legătură „sportivii” cu sălile de gimnastică aerobică și de fitness, pe bază de abonament tip membership.

Platforma online spune că oferea membrilor acces la sute de sali de gimnastică și centre de fitness partenere, dar acum a fost lovită și ea puternic de criza coronavirus COVID-19. Așa că a găsit rapid o soluție de avarie: cursuri online.

„Studiourile de gimnastică și fitness din toată țara au fost obligate să-si închidă activitatea și, ca atare, Fitpass a suspendat temporar abonamentele tuturor membrilor noștri. Deși nu este sigur cât timp vor rămâne închise sălile de sport, am început să căutăm soluții imediat, pentru ca partenerii noștri să își poată oferi serviciile și online”, povestește CEO-ul, Gustaf Kornias, într-un comunicat remis StartupCafe.ro. 

Acum, Fitpass spune că pe platformă sunt 16 săli partenere care oferă un total de 100 de cursuri online live pe săptămână în București, dar vor trece și alții la activitatea online.

Reamintim că din data de 18 martie 2020, autoritățile române au decis, printre altele, suspendarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise.

Măsura a fost luată prin Ordonanța militară nr. 1/2020, pe perioada stării de urgență. Prin decret prezidențial, starea de urgență a fost instituită în România începând din 16 martie, pe o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire, pentru a preveni răspândirea coronavirusului COVID-19.

Parallax

Vizualizari
5642
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri