Claudiu Zamfir

Fără certificat verde Covid la restaurant, din 9 martie 2022

Thumbnail

Începând de miercuri, 9 martie 2022, vor fi ridicate și restricțiile de funcționare a operatorilor economici din sectorul HoReCa sau al saloanelor de înfrumusețare, care fuseseră instituite prin starea de alertă, pentru limitarea răspândirii epidemiei de COVID-19, a declarat, marți, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

„Mulțumim tuturor românilor pentru că au înțeles situația extraordinară și au ales să respecte regulile, chiar dacă uneori au fost mai dificile. Depășirea pandemiei Covid-19 cu un număr cât mai redus al pierderilor a fost obiectivul tuturor măsurilor luate și le mulțumesc antreprenorilor români care au facut tot posibilul să își mențină activitatea economică și pentru grija crescută față de angajați, dar și clienți. Astăzi este oficial ultima zi în care masca este obligatorie, ultima zi când ne raportăm la activități publice în funcție de metri pătrați ai unui spațiu și ultima zi când restaurantele, magazinele, cafenelele au limită de timp și de capacitate. Inclusiv Certificatul Covid-19 va fi lăsat acasă. De mâine revenim la normalitate!

PS: toate normele de siguranță sanitară, cum sunt spălatul pe mâini sau acoperirea nasului și a gurii când tușim, trebuie să se regăsească în conduita noastră zilnică, pentru că așa ne protejăm în continuare sănătatea” - a transmis Cadariu.

Reamintim că starea de alertă expiră la miezul nopții, în noaptea de marți spre miercuri, iar Guvernul nu a mai prelungut măsura.

Parallax

Vizualizari
1071
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri