Smile Media

Află ce trebuie să iei în calcul când deschizi o afacere auto cu fonduri Start-Up Nation [P]

Thumbnail

Dacă ești unul dintre câștigătorii Start Up Nation 2019 și ești pe punctul de a-ți deschide o afacere auto (service, vopsitorie, tinichigerie, vulcanizare, spălătorie sau stație ITP), atunci acest articol este pentru tine.

Ai ajuns în ultima etapă. Finanțarea ți-a fost aprobată, ești cu lista de echipamente auto, utilaje și scule eligibile în față: elevator, aparat de verificat și reglat geometria, aparatură de diagnoză și testare, platformă hidraulică, compresoare... Mai ai doar un pas până la a-ți deschide atelierul. Echipa Service Total, divizia de scule și echipamente a AD Auto Total, îți recomandă câteva aspecte de care să ții cont când faci achizițiile.

Thumbnail

Alege-ți un partener de cursă lungă: „Unul dintre cele mai importante aspecte pentru bunul mers al afacerii tale este asigurarea unui flux operațional neîntrerupt – atunci când ți se defectează un utilaj, e crucial să beneficiezi de suport telefonic imediat, de intervenție tehnică azi, nu peste trei luni, și de preluare rapidă a echipamentelor dacă e nevoie de reparații importante și returnarea lor în timp util. O echipă amplă și specializată, cu acoperire națională, implementare excelentă în teritoriu, excelenți specialiști tehnici care știu despre ce vorbesc și sunt la un telefon distanță, cele mai importante avantaje pe care și le oferim”, Alin Constantin, Service Total.

Investește în utilaje de calitate: „Când cumperi cea mai ieftină opțiune de pe internet, vei avea, previzibil, probleme cu calitatea utilajelor. Există riscul ca anul viitor brandul sau producătorul să nu mai existe și atunci nu vei mai găsi piese de schimb pentru el și devine imposibil de reparat. Sunt branduri chinezești care apar și dispar, care nu rezistă pe piață, producătorii lansează un model azi, altul mâine.... Un brand serios și un producător de top asigură cel puțin 10 ani de zile piese de schimb pentru orice echipament vândut”, Alin Constantin, Service Total

Ține cont de specificul spațiului în care îți vei desfășura afacerea. Echiparea completă a unui atelier auto poate deveni mai complicată decât crezi, nu este îndeajuns să dai comandă de utilaje și să speri că vor încăpea. „Oferim un serviciu unic în România, și anume proiectarea 3D gratuită a atelierului tău. Clienții ne trimit releveul spațiului, noi facem schița și o optimizăm astfel încât să asigurăm un flux optim pentru desfășurarea activitățiii, și la final clientul, cu ajutorul unor ochelari 3D, vede cum va arăta în realitatea service-ul lui când se termină amenajarea”, continuă Alin Constantinescu.

Thumbnail

Caută ca transportul și montajul echipamentelor să fie asigurate gratuit de vânzător. Cei mai mulți nu știu că există varianta în care poți primi echipamentele gratuit, oriunde în țară. La fel și montajul, care, poate, este cel mai important. Soluția Service Total răspunde acestor cerințe – în 24 h echipamentele ajung în atelier și sunt gata de punerea în funcție, bonus – instruirea echipei despre modul de utilizare al acestora și testare alături de specialiști.    

Înțelege că timpul înseamnă bani. „De la ofertare până la montare ai nevoie de un partener cu un flux rapid și cu un stoc optimizat constant. Spunem asta pentru că se poate pierde timp prețios când iei legătura cu un distribuitor căruia îi ia foarte mult să trimită o ofertă, care nu înțelege de ce ai nevoie sau care nu are echipamentele dorite în stoc, ceea ce ar însemna extra timp de așteptare pentru a fi livrate din țara mamă.”, încheie Alin Constantin.

Ce spun clienții Service Total:

Andrei Elada, proprietar atelier recent înființat prin Start-up Nation, Constanța - Inițial vorbisem cu o firmă din Cluj și în planul de afaceri aveam trecute niște cheltuieli eligibile pentru anumite utilaje. Printr-o cunoștință am dat de echipa Service Total. Mi-a plăcut că mi-au explicat de la bun început exact tot ce aveam nevoie să aflu. Au fost multe lucruri pe care nu le știam și nu le luasem în calcul și m-am lovit de ele exact la sfârșit, înainte de a demara proiectul.”.

Costel Paraschiv, ROMWEST EURO, Brăila - „Au stocuri mari cu produse de calitate la prețuri imbatabile față de ceilalți concurenți din piață, iar livrările se execută într-un termen foarte scurt”.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, Service Total este unul dintre jucătorii importanții din piața automotive. Peste 30 de specialiști sunt gata să răspundă cerințelor tale, iar numerele confirmă – 40.000 echipamente vândute și 326 service-uri echipate complet.

Thumbnail

Parallax

Vizualizari
4035
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 375
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri