Răzvan Tătaru

Utilizatorii YouTube Music vor putea crea coperte pentru playlist-uri cu ajutorul inteligenței artificiale

Aplicația YouTube Music

Utilizatorii YouTube Music vor putea genera coperte artistice pentru playlist-urile din aplicație, cu ajutorul inteligenței artificiale, potrivit unei postări oficiale de pe blog.

YouTube a anunțat funcția experimentală, care este disponibilă pentru utilizatorii din Statele Unite, cu posibilitate de extindere la nivel global în următoarele luni.

Experiența ghidată le permite utilizatorilor să exploreze fără efort dintr-o gamă de teme și opțiuni vizuale pentru a crea o copertă specială care să exprime unicitatea playlisturilor personale. Vă chinuiți să găsiți ilustrația perfectă pentru playlistul dvs. de dimineață inspirat de R&B-ul din anii '90? Nu vă faceți griji, vă ajutăm noi”, explică YouTube.

Generare de copertă de playlist în YouTube Music

Foto: Captură ecran YouTube

Ascultătorii pot să intre în setările playlist-ului, de unde pot înlocui colajul generat de aplicație cu o gamă de teme pentru imagini generate din care pot alege. Apoi, aceștia pot schimba conținutul și stilul în care imaginea urmează să fie creată.

În ultimul an, YouTube Music a introdus și a actualizat mai multe funcții, cum ar fi îmbunătățirea funcției de „radiouri” personalizate, introducerea secțiunii de comentarii, versurile sincronizate cu muzica și un „feed” cu videoclipuri muzicale scurte, în format vertical, numit „Samples” („Fragmente”).

Parallax

Vizualizari
92
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri