Răzvan Tătaru

Rivala OnlyFans: Fanvue, platforma care se bazează pe creatori generați de inteligența artificială

Creatoare de conținut în fața camerei

Fanvue, o platformă rivală a Onlyfans, cunoscută pentru conținut video sau foto în baza donațiilor sau a unui abonament, se bazează pe creatori generați cu ajutorul inteligenței artificiale.

Fanvue este o platformă bazată pe donații și abonamente care oferă acces la conținut foto și video, care concurează cu Onlyfans. O diferență majoră este că pe platformă sunt prezenți creatori de conținut virtuali, creați cu ajutorul AI, potrivit Business Insider.

Onlyfans permite modificarea sau îmbunătățirea conținutului cu ajutorul IA numai dacă creatorul este real, pe când Fanvue lasă oamenii să creeze și să distribuie conținut cu utilizatori virtuali, generați cu inteligență artificială.

Platforma va lansa în curând o suită de funcții AI, printre care un „chatbot” care poate imita stilul de scriere al unui creator și un instrument de clonare a vocii pentru a genera mesaje vocale. În plus, vrea să dezvolte „antrenori de creatori” bazați pe inteligență artificială în 2024.

CEO-ul și fondatorul Fanvue, Will Monange, consideră „creatorii” virtuali ca fiind viitorul și faptul că aceștia vor fi la fel de răspândiți ca cei reali.

„De ce publicul lor dorește să interacționeze și să se angajeze cu ei? În esență, în spatele acestui angajament este doar o persoană creativă care se exprimă și știe să facă asta. Fie că este o persoană care stă ca fața acelei creații, fie că este un creator virtual, fundamentalul este încă foarte asemănător”, a spus Monange pentru sursa citată.

Lansată în 2016, OnlyFans este o platformă online pe care utilizatorii pot publica conținut video sau foto contra cost, pe bază de donații sau abonament. Aceasta este folosită, în principal, de muzicieni, pasionați de fitness și de persoane din industria filmelor pentru adulți.

Parallax

Vizualizari
1716
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri